Zijn Macbook-interieurstickers goed? Zeven manieren waarop u zeker kunt zijn macbook interieurstickers

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Magazines lezen op je iPad of iPhone is een leuk tijdverdrijf, thuis of op vakantie. Je hebt je favoriete tijdschrift altijd bij de hand en je kunt op elk moment een nieuw nummer kopen. Van Privé en Grazia tot Vrij Nederland en ELLE Decoration: veel Nederlandse tijdschriften zijn ook op de iPad en iPhone te lezen. Zoek je je favoriete tijdschrift, dan loont het de moeite om even in de App Store te zoeken. Sommige tijdschriften hebben een eigen magazine-app waarmee je de actuele nummers kunt doorbladeren. Er is echter een verschuiving gaande van losse apps naar verzamelapps zoals Blendle, Leeslounge en Readly, waarmee je toegang hebt tot meerdere kranten en tijdschriften.

Laptop Stickers MacBook Decal - Removable Vinyl w/Glowing Apple Logo Diecut - Vintage Camera Sticker Black Decal Skin for MacBook Air Pro 19 19 inch ... - macbook decoration stickers

Laptop Stickers MacBook Decal – Removable Vinyl w/Glowing Apple Logo Diecut – Vintage Camera Sticker Black Decal Skin for MacBook Air Pro 19 19 inch … – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: ssl-images-amazon.com

Deze diensten verschillen veelal in aanbod en prijsmodellen. Zo kun je bij sommige verzameldiensten voor een vast bedrag in de maand alles lezen wat je wilt, terwijl je bij andere aanbieders per nummer of artikel betaalt. In dit overzicht noemen we de belangrijkste tijdschriftdiensten waar je Nederlandstalige tijdschriften kunt lezen. Ook vertellen we je hoe je ze kunt bekijken en wat ze kosten.

Blendle is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van kranten en tijdschriften in Nederland. In Blendle zijn tientallen Nederlandse tijdschriften te vinden, plus diverse internationale bladen. Blendle biedt zelfs de optie om tijdschriften digitaal te lezen als je al abonnee bent van een bepaald magazine.

Update: het is vanaf augustus 2019 niet langer mogelijk om losse artikelen bij Blendle te kopen.

Je kunt in Blendle je voor sommige kranten en tijdschriften je bestaande abonnement koppelen, waarna alle artikelen gratis in de app te lezen zijn; je hebt er tenslotte al voor betaald. Dit werkt niet bij alle tijdschriften. De prijzen van de losse nummers zijn nooit duurder dan de prijs die je voor het papieren exemplaar betaalt. Losse artikelen zijn te koop vanaf een paar dubbeltjes en kunnen afhankelijk van de lengte oplopen tot meer dan een euro. Nieuwe lezers krijgen €2,50 leestegoed om Blendle te proberen.

Apps: Blendle heeft apps voor iPad en iPhone en is ook te bekijken in je browser.
Vast bedrag of losse aanschaf: Bij Blendle kocht je aanvankelijk artikelen en tijdschriften per stuk. In augustus 2019 is Blendle overgestapt naar een model waarbij je alleen voor een vast bedrag per maand kunt lezen.

READ  Zeven geheimen over Houten Blad Badkamer die de afgelopen 16 jaar nog nooit is onthuld | houten blad badkamer

Readly is een nieuwe online tijdschriftendienst. Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot meerdere Nederlandse en buitenlandse tijdschriften. Naast de bekende roddelbladen vind je ook Computer Totaal, Men’s Health, Quest, Cosmopolitan, Elle, Vogue en Esquire in de app. Er zijn meer dan honderd Nederlandstalige tijdschriften aanwezig in de app, maar je kunt ook kiezen uit diverse Britse en Amerikaanse tijdschriften. Dat komt omdat Readly is al langer actief is in het buitenland. Een abonnement op Readly kost 12 euro per maand en je kunt een proefmaand van 1 euro afsluiten om eraan te snuffelen. Je downloadt de gratis app, logt in met je account en hebt direct toegang tot de tijdschriften, die je onbeperkt mag lezen. De app is te gebruiken op een iPhone of iPad, al gaat het op een tablet wel wat prettiger vanwege het grote scherm. Je kunt favorieten aan je tijdschriften toevoegen, zodat je ze makkelijk kunt terugvinden. Ook kun je tijdschriften filteren op taal, land of categorie. Je kunt de tijdschriften downloaden voor offline gebruik.

Apps: De Readly-app is beschikbaar voor iPhone en iPad.
Vast bedrag of losse aanschaf: Bij Readly lees je magazines voor een tientje per maand. Als je lid wordt kun je de eerste drie maanden met korting lezen (1 euro per maand).

Lamp Logo MacBook Decal | KongDecals Macbook Decals - macbook decoration stickers

Lamp Logo MacBook Decal | KongDecals Macbook Decals – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: kongdecals.com

MagZine is een van de grootste digitale tijdschriftenkiosken van Nederland en België. De dienst geeft je naar eigen zeggen de keuze uit meer dan 400 Nederlandstalige tijdschriften. MagZine zet vooral in op het feit dat ze de meeste magazines tot wel 40% goedkoper aan kunnen bieden dan in de winkel. De magazines van MagZine kun je op je iPhone of iPad lezen via een eigen app. Sommige tijdschriften zijn ook beschikbaar als PDF-bestand of als ePub. In dat geval kun je de magazines ook in apps als iBooks lezen.

Apps: MagZine heeft een app beschikbaar die geschikt is voor je iPhone en iPad.
Vast bedrag of losse aanschaf: Je kunt bij MagZine alleen losse nummers van magazines aanschaffen. De prijs is volgens MagZine zo’n 40% goedkoper dan in de winkel.

MagBoox biedt onbeperkte toegang tot tijdschriften. Voor een tientje per maand kun je uit een grote collectie magazines kiezen die je kunt lezen op je iPad of iPhone. De makers noemen MagBoox een streamingdienst en zetten vooral in de gebruiksvriendelijkheid van de app en een snelleesmodus. Al zal bij de meeste mensen het leestempo bij tijdschriften lager liggen dan wanneer je een boek leest. MagBoox is een Nederlandse startup en is gevestigd op de TU/e Campus in Eindhoven.

READ  Vijf verbluffende redenen waarom Appartement Te Koop Spijkenisse deze techniek gebruikt voor belichting | appartement te koop spijkenisse

Apps: De MagBoox app is alleen beschikbaar voor iPhone en iPad, je kunt de dienst vooralsnog niet op je Mac bekijken.
Vast bedrag of losse aanschaf: MagBoox heeft een abonnement voor een tientje per maand waarbij je onbeperkte toegang krijgt tot het tijdschriftenaanbod van de dienst.

Tijdschrift.nl is een tijdschriftenkiosk van Sanoma. In de app wordt een breed assortiment van tijdschriften aangeboden die je los kunt aanschaffen. Je kunt ook een pakket tijdschriften afnemen voor een vast bedrag per maand. Voor €15 per maand krijg je elke maand toegang tot meer dan 50 tijdschriften. Ook voorgaande edities zijn beschikbaar. Tijdschrift.nl heeft apps beschikbaar voor iPhone en iPad.

Apps: Tijdschrift.nl heeft een universele app beschikbaar die zowel op iPhone als op iPad werkt.
Vast bedrag of losse aanschaf: Dit is beide mogelijk. Je kunt de magazines per nummer los aanschaffen of een pakket tijdschriften nemen voor €15 per maand. Dit is wel iets duurder dan de meeste andere aanbieders.

Air Jordan Macbook Decal - macbook decoration stickers

Air Jordan Macbook Decal – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: bigcommerce.com

Update mei 2018 – de maker van Leeslounge is failliet, dus we raden af om hier nog langer abonnee van te worden.

Leeslounge is de opvolger van Bliyoo, de boeken- en tijdschriftendienst van Bruna. Je leest onbeperkt meer dan 200 tijdschriften en kunt luisteren naar honderden luisterboeken. Dit kan handig zijn op vakantie of als je vaak in de trein reist. Je kunt lezen en luisteren zoveel je wilt, voor een vast bedrag per maand. Alles is geordend in collecties, waarbij je de tijdschriften die je wilt lezen in een soort boekenkast kunt zetten. De boeken zijn offline te lezen. Je zult wel eerst een account moeten aanmaken op leeslounge.nl. Naast tijdschriften vind je in de app ook luisterboeken, stripboeken, vakbladen en kranten. Daarnaast kun je je eigen PDF- en ePub-bestanden vanuit e-mail of iTunes toevoegen. Gebruikte je eerder Bliyoo en ben je vooral geïnteresseerd in boeken lezen op je iPad, dan is er Bookchoice.

Apps: De Leeslounge app is beschikbaar voor iPhone en iPad.
Vast bedrag of losse aanschaf: Bij Leeslounge betaal je een tientje per maand, net zoals bij de meeste andere diensten.

Heb je je tijdschrift nog niet kunnen vinden? Kijk dan eens naar deze aanbieders!

READ  Meest effectieve manieren om het probleem van Dekbed Print te overwinnen dekbed print

We proberen deze lijst voor je up-to-date te houden. Als je nog meer interessante tijdschriftdiensten kent, zouden we natuurlijk graag een berichtje daarover ontvangen via onderstaande rapportagelink.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven?

Informatie

LOVEdecal Macbook Air Decoration Sticker-Pro 19,Air 19 - macbook decoration stickers

LOVEdecal Macbook Air Decoration Sticker-Pro 19,Air 19 – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: ssl-images-amazon.com

Ook interessant

De beste RSS-apps voor iPhone en iPad

De beste cloudopslagdiensten voor iPhone en iPad

De beste wandelapps voor iPhone en iPad

Luisterboeken op iPhone en iPad: zo luister je naar audioboeken

Een dagje pretpark wordt nog leuker met deze iPhone- en iPad-apps

Podcasts beheren op iPhone en iPad

Zijn Macbook-interieurstickers goed? Zeven manieren waarop u zeker kunt zijn macbook interieurstickers – macbook decoration stickers
| Delightful for you to the blog site, on this moment I’ll explain to you concerning keyword. And today, this can be the 1st image:

MacBook Stickers + Decals | DecalGirl - macbook decoration stickers

MacBook Stickers + Decals | DecalGirl – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: decalgirl.com

Think about graphic earlier mentioned? is usually of which remarkable???. if you’re more dedicated so, I’l l show you many graphic once again underneath:

So, if you wish to receive all these amazing shots regarding (Zijn Macbook-interieurstickers goed? Zeven manieren waarop u zeker kunt zijn macbook interieurstickers), press save button to store these graphics in your personal pc. They are all set for transfer, if you’d rather and want to own it, just click save logo in the article, and it’ll be directly down loaded to your pc.} As a final point if you’d like to gain new and the recent photo related to (Zijn Macbook-interieurstickers goed? Zeven manieren waarop u zeker kunt zijn macbook interieurstickers), please follow us on google plus or bookmark this page, we try our best to offer you regular update with fresh and new shots. We do hope you like staying here. For some updates and latest news about (Zijn Macbook-interieurstickers goed? Zeven manieren waarop u zeker kunt zijn macbook interieurstickers) shots, please kindly follow us on tweets, path, Instagram and google plus, or you mark this page on book mark area, We attempt to present you update periodically with all new and fresh images, enjoy your browsing, and find the perfect for you.

Here you are at our website, contentabove (Zijn Macbook-interieurstickers goed? Zeven manieren waarop u zeker kunt zijn macbook interieurstickers) published .  At this time we’re pleased to announce we have discovered an incrediblyinteresting contentto be pointed out, namely (Zijn Macbook-interieurstickers goed? Zeven manieren waarop u zeker kunt zijn macbook interieurstickers) Many individuals trying to find specifics of(Zijn Macbook-interieurstickers goed? Zeven manieren waarop u zeker kunt zijn macbook interieurstickers) and certainly one of them is you, is not it?

Macbook decal sticker Paris - PARICI, Souvenirs of France - macbook decoration stickers

Macbook decal sticker Paris – PARICI, Souvenirs of France – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: souvenirparis.com

Tribal Turtle Vinyl Decal for Macbook (19/19), Laptop or Guitar - macbook decoration stickers

Tribal Turtle Vinyl Decal for Macbook (19/19), Laptop or Guitar – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: vinylrevolution.co.uk

Laptop Stickers MacBook Decal - Removable Vinyl w/Glowing Apple Logo Diecut - Animal Bear Decal Doodle Black Sticker Skin for MacBook Air Pro 19 19 ... - macbook decoration stickers

Laptop Stickers MacBook Decal – Removable Vinyl w/Glowing Apple Logo Diecut – Animal Bear Decal Doodle Black Sticker Skin for MacBook Air Pro 19 19 … – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: ssl-images-amazon.com

Palm Birds macbook sticker laptop relaxing holiday decal art apple decoration - macbook decoration stickers

Palm Birds macbook sticker laptop relaxing holiday decal art apple decoration – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: wall4stickers.com

Cool Design For Macbook Apple Logo Clear Sticker Diy Decoration Decal Mac Small Size Vinyl Removable Laptop Stickers - Buy For Apple Logo ... - macbook decoration stickers

Cool Design For Macbook Apple Logo Clear Sticker Diy Decoration Decal Mac Small Size Vinyl Removable Laptop Stickers – Buy For Apple Logo … – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: alicdn.com

Macbook decal | Etsy - macbook decoration stickers

Macbook decal | Etsy – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: etsystatic.com

The Decal Guru | Wall Decals, Car Decals, Macbook Decal Stickers - macbook decoration stickers

The Decal Guru | Wall Decals, Car Decals, Macbook Decal Stickers – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: bigcommerce.com

19 Hot Basketball Player Stars Laptop Skins Dust Removal Decals Decoration Stickers Wraps For Macbook Pro 19 Retina - Buy Dust Removal ... - macbook decoration stickers

19 Hot Basketball Player Stars Laptop Skins Dust Removal Decals Decoration Stickers Wraps For Macbook Pro 19 Retina – Buy Dust Removal … – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: alicdn.com

macbook decoration - Google Search | Computer Decorations ... - macbook decoration stickers

macbook decoration – Google Search | Computer Decorations … – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: pinimg.com

Customize your Apple MacBook and iPad with Decals Stickers - macbook decoration stickers

Customize your Apple MacBook and iPad with Decals Stickers – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: awwwards.com

19 Best MacBook Decals images in 19 | Macbook stickers ... - macbook decoration stickers

19 Best MacBook Decals images in 19 | Macbook stickers … – macbook decoration stickers | macbook decoration stickers

Image Source: pinimg.com

More Fruit Decoratie