Wat ik wenste dat iedereen wist over Appartement Vilamoura | appartement vilamoura

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Het maakt het spelen op een buitenlandse baan extra leuk, als je de baan een beetje kent van televisie-uitzendingen omdat de topspelers er in actie komen. In sommige gevallen ook Joost Luiten of Anne van Dam. In dit artikel geeft Van Dam commentaar bij enkele banen die ze goed kent. Interesse om een van deze banen te spelen op een golfvakantie? Een groot aantal van de courses is te boeken bij een van de golfreisbureaus.

Magnifique Appartement MILENIO 14 chambres, Vilamoura – Updated 14019 ... - appartement vilamoura

Magnifique Appartement MILENIO 14 chambres, Vilamoura – Updated 14019 … – appartement vilamoura | appartement vilamoura

Image Source: bstatic.com

Vliegduur Amsterdam – Malaga: 2 uur en 34 minuten
Afstand vliegveld – Guadelmina: 66 km

In 2017 is op deze populaire Spaanse baan het Andalucia Costa del Sol Open de Espana gespeeld. Guadelmina heeft twee keer achttien holes, Sur en Northe, en een par-3 baan. Aan de baan ligt Hotel Guadalmina Spa and Golf Resort. De regio telt veel golfbanen, dus wie van afwisseling houdt kan zijn hart ophalen.

Anne van Dam over Guadelmina: “Guadelmina Sur is een tricky baantje. Van tee tot green niet heel erg lastig, wel wat out of bounds links en rechts op sommige holes. Maar het wordt vooral lastig op de greens, zeker als ze snel zijn. Neem je tijd op de signature holes 10 en 11 aan het strand!”

Vliegduur Amsterdam – Gerona: 1 uur en 45 minuten
Afstand vliegveld – PGA Catalunya: 6 km

Op de 36-holes baan van PGA Catalunya is jarenlang de Qualifying School van de European Tour gespeeld en de baan was ook een paar keer gastheer van het Spaans Open, onderdeel van de European Tour. PGA Catalunya is een van de beste golfresorts in Europa met indrukwekkende faciliteiten. Het resort heeft een prachtig hotel maar er liggen ook appartementen, townhouses en villa’s om de baan heen. De Tour Course uit 2005 is een aantal jaren ouder dan de Stadium Course en iets makkelijker dan de eerste baan op het complex. De baan ligt vlakbij Gerona maar je kunt ook vliegen naar Barcelona. Vanaf daar is het een uur rijden naar PGA Catalunya. 

Lees een reisverslag over PGA Catalunya en bekijk een video. 

Vliegduur Amsterdam – Dubai: 6 uur
Afstand vliegveld – Emirates Golf Club: 30 km

Appartement Vilamoura - Vilamoura - appartement vilamoura

Appartement Vilamoura – Vilamoura – appartement vilamoura | appartement vilamoura

Image Source: homeaway.com

Dubai, daar moet je van houden. Het mist de gezelligheid van bijvoorbeeld Malaga maar als je zeker wilt zijn van zon, is dit een veilige bestemming. Voor en na het golfen kun je shoppen of een rondje schaatsen (ja, schaatsen) in de immense shopping mall en er is nog meer waarover je je bij een eerste keer zult verbazen. 

De Emirates Golf Club is een baan waar zowel de Ladies European Tour als de European Tour graag te gast is. Joost Luiten en zijn kompanen maken altijd vroeg in het jaar een tour door de regio (Abu Dhabi/Dubai/Qatar) en voor de Ladies Tour is de Omega Dubai Ladies Classic in december een van de slottoernooien. Dubai heeft nog meer mooie golfbanen, dus een weekje hoeft niet te vervelen.

READ  Dit verhaal achter Raambekleding Badkamer Draai Kiepraam zal je voor altijd achtervolgen! | raambekleding badkamer draai kiepraam

Anne van Dam over Emirates Golf Club: “Dit is mijn favoriete baan op de Ladies European Tour. De kwaliteit is enorm goed en de views met alle hoge gebouwen zijn spectaculair. Het helpt hier als je wat langer bent van de tee. Fijn is het zand naast de fairways waardoor je niet direct te maken hebt met een lost ball. Het maakt de fairways ook wat breder. Mijn favoriete holes zijn de signature-hole 8 (waar je over de palmen en woestijn slaat en iedereen altijd een foto maakt) en natuurlijk de 18de, zeker als de tribunes van het toernooi er nog staan. Daar heb je de keuze om met twee slagen over het water naar de green te gaan of met een wedge over het water. Dat maakt de hole spannend. Ik vind dit een topbaan.”

Op de Abu Dhabi Golf Club wordt elk jaar het Abu Dhabi Championship gespeeld. Je kunt desgewenst als golftoerist logeren op de baan (in het Westin Hotel). Het clubhuis van ADGC is iconisch: het dak heeft de vorm van een valk, het symbool van de Emiraten. De baan is gemanicuurd en op de meeste holes heb je een prima zicht op de fairway en dat geeft vertrouwen. De greens worden goed bewaakt door veel bunkers en liggen vaak wat hoger waardoor je minder zicht in de diepte hebt en daardoor is de clubkeuze essentieel. Abu Dhabi GC is niet goedkoop maar spelen in een arena waar de beste spelers met elkaar de strijd aangaan, maakt het wel bijzonder.

Vliegduur Amsterdam – Abu Dhabi: 6,5 uur
Afstand vliegveld – Abu Dhabi GC: 5 km

De Saadiyat Beach Golf Club (27 holes) is in 2010 geopend en ontworpen door Gary Player. Anne van Dam werd begin 2019 gedeeld derde in een wedstrijd op deze baan. De wind heeft vrij spel op de linksachtige baan. Niemand vergeet de Double Trouble, hole vijftien: een monster van een par-5 waarvan de green voor de gemiddelde speler zelfs in drie slagen niet te halen is. Even op adem komen is er ook niet bij want hole zestien is misschien wel de mooiste en moeilijkste. Een lange par-4 met een smalle fairway en de tweede slag moet richting zee naar een kleine green. 

READ  De grootste bijdrage van beelddecoratie Interieur aan de mensheid | afbeelding decoratie interieur

Vliegduur Amsterdam – Abu Dhabi: 6,5 uur
Afstand vliegveld – Saadiyat Beach: 30 minuten

Apartment Sol Nascente, Vilamoura – Updated 14 Prices - appartement vilamoura

Apartment Sol Nascente, Vilamoura – Updated 14 Prices – appartement vilamoura | appartement vilamoura

Image Source: bstatic.com

In 2015 bezocht GOLF.NL de Abu Dhabi Golf Club. Lees hier meer en bekijk een video.

Vliegduur Amsterdam – Johannesburg: 11 uur
Afstand vliegveld – Royal Johannesburg & Royal Kensington: 15 km

Waarom niet in de winter naar Zuid-Afrika? Het voordeel: je hebt geen last van een jetlag na elf uur vliegen en onze winter is hartje zomer daar. Royal Johannesburg & Royal Kensington is een baan waar de European Tour vaak neerstrijkt. Wijn, braai, safari, golf: we nemen aan dat de interesse nu wel is gewekt. 

Overigens nemen we het niemand kwalijk als de keuze op de regio Kaapstad valt in plaats van Johannesburg, waar op vijf uur  rijden nog een Tourbaan ligt: Leopard Creek. Hier maakte Luiten in 2007 zijn eerste hole-in-one op de European Tour.

Vliegduur Amsterdam – Casablanca: 3,5 uur
Afstand vliegveld – Dar es Salam Golf: 119 km

De mooie 54-holes golfbaan Dar Es Salam is een halte op zowel de Ladies European Tour (Lalla Meryem Cup) als de European Tour (Trophee Hassan II). Rabat ligt op anderhalf uur rijden van Casablanca en die stad verkoopt zich – net als Marrakesh  – vanzelf. Luxe accommodaties genoeg. Rabat heeft ook een eigen vliegveld maar rechtstreeks vliegen vanuit Nederland naar de kustplaats net boven Casablanca kan niet.

Anne van Dam over Dar es Salam: “Dar es Salam heeft twee banen: de Red en Blue Course. De Red Course is een echte championship-baan, lange en smalle holes en ook wat waterpartijen die je uitdagen en met kleine greens zeker niet makkelijk! De Blue Course is iets korter, minder smal maar wel met veel doglegs (met bomen). Dit jaar zijn er 25 nieuwe fairwaybunkers aangelegd, wat de teeschoten lastig kan maken. Dus probeer uit de bunkers te blijven. De greens zijn best klein, daarom is het belangrijk dat je ze vanaf de fairway kunt aanspelen. Bovendien zijn de greens snel van achter naar voren, dus onder de pin is altijd goed.”

Appartement 14 chambre situé dans le Hilton de Resort de luxe primé ... - appartement vilamoura

Appartement 14 chambre situé dans le Hilton de Resort de luxe primé … – appartement vilamoura | appartement vilamoura

Image Source: immobilieralgarve.com

Vliegduur Amsterdam – Faro: 2,5 uur
Afstand vliegveld – Vilamoura: 30 km

De Algarve is een walhalla voor golfers. Bijna het hele jaar door kun je er spelen, maar wij adviseren om in het najaar, de winter of het voorjaar te gaan. De Dom Pedro Victoria Golf Course is al sinds 2007 gastheer van de Portugal Masters. In 2005 werd de World Cup gespeeld op deze baan in de Algarve.

READ  Je moet Appartement Huren Utrecht studenten minstens één keer in je leven ervaren en hier is waarom | appartement huren utrecht studenten

De baan van de Franse golffederatie, elk jaar gastheer van het Frans Open en van de Ryder Cup in 2018, is niet bijzonder mooi of charmant, maar de Albatross Course, een ontwerp van Robert Von Hagge en Hubert Chesneau, is wel beregoed. De combinatie van linksachtige holes en parklandholes is vreselijk lang, waterrijk en moeilijk. Le Golf National ligt vlakbij Parijs. Reisbureaus als Pin High en Golftime Travel bieden arrangementen waarbij je in het net gerenoveerde hotel op de baan logeert en korting op de greenfee krijgt. Overigens is de tweede baan van Le Golf National, L’Aigle, ook zeer de moeite waard. 

Het Kasteel van Versailles, een van de best bezochte bezienswaardigheden in Frankrijk, ligt op 15 autominuten van Le Golf National, de Eiffeltoren op 34 minuten en de Notre-Dame op 46 minuten.

Lees ook: De beste golfbanen rondom Parijs.

Ga naar de hoofdpagina Golfreizen.

Wat ik wenste dat iedereen wist over Appartement Vilamoura | appartement vilamoura – appartement vilamoura
| Pleasant for you to my blog, within this time We’ll teach you about keyword. And from now on, here is the very first picture:

? Appartements et Maisons à Vilamoura【LOCATIONS SÉCURISÉES】 - appartement vilamoura

? Appartements et Maisons à Vilamoura【LOCATIONS SÉCURISÉES】 – appartement vilamoura | appartement vilamoura

Image Source: muchosol.fr

Why don’t you consider impression above? is that wonderful???. if you’re more dedicated so, I’l m show you a few photograph once again under:

So, if you would like obtain the wonderful pics regarding (Wat ik wenste dat iedereen wist over Appartement Vilamoura | appartement vilamoura), press save button to store these graphics for your computer. They’re prepared for save, if you appreciate and wish to have it, click save symbol in the article, and it will be directly saved in your laptop computer.} At last if you’d like to receive unique and the recent photo related with (Wat ik wenste dat iedereen wist over Appartement Vilamoura | appartement vilamoura), please follow us on google plus or save this page, we try our best to provide regular update with fresh and new photos. Hope you enjoy keeping right here. For many up-dates and latest news about (Wat ik wenste dat iedereen wist over Appartement Vilamoura | appartement vilamoura) images, please kindly follow us on twitter, path, Instagram and google plus, or you mark this page on bookmark area, We try to offer you up-date periodically with fresh and new pictures, enjoy your exploring, and find the ideal for you.

Here you are at our website, articleabove (Wat ik wenste dat iedereen wist over Appartement Vilamoura | appartement vilamoura) published .  Today we are delighted to declare that we have found an awfullyinteresting topicto be discussed, that is (Wat ik wenste dat iedereen wist over Appartement Vilamoura | appartement vilamoura) Most people looking for details about(Wat ik wenste dat iedereen wist over Appartement Vilamoura | appartement vilamoura) and of course one of them is you, is not it?

Appartement 14 chambre situé dans le Hilton de Resort de luxe primé ... - appartement vilamoura

Appartement 14 chambre situé dans le Hilton de Resort de luxe primé … – appartement vilamoura | appartement vilamoura

Image Source: immobilieralgarve.com

JOY Appartement Vilamoura - Appartement à Vilamoura (Algarve, Portugal) - appartement vilamoura

JOY Appartement Vilamoura – Appartement à Vilamoura (Algarve, Portugal) – appartement vilamoura | appartement vilamoura

Image Source: bstatic.com

14 bedroom ground floor apartment for sale in Vilamoura - DivineHome - appartement vilamoura

14 bedroom ground floor apartment for sale in Vilamoura – DivineHome – appartement vilamoura | appartement vilamoura

Image Source: cloudfront.net

Apartamento en Vilamoura - appartement vilamoura

Apartamento en Vilamoura – appartement vilamoura | appartement vilamoura

Image Source: muchosol.es

Appartement de luxe T14 marina de vilamoura - Location Appartement de ... - appartement vilamoura

Appartement de luxe T14 marina de vilamoura – Location Appartement de … – appartement vilamoura | appartement vilamoura

Image Source: cdbcdn.com

Appartement de luxe dans le célèbre Hilton Vilamoura - appartement vilamoura

Appartement de luxe dans le célèbre Hilton Vilamoura – appartement vilamoura | appartement vilamoura

Image Source: engelvoelkers.com

Vilamoura 14 Bedroom Apartamento T14 Milénio II, Appartement Vilamoura - appartement vilamoura

Vilamoura 14 Bedroom Apartamento T14 Milénio II, Appartement Vilamoura – appartement vilamoura | appartement vilamoura

Image Source: bstatic.com

ARE .:. Appartement T14 a vendre à Vilamoura • Algarve, Portugal - appartement vilamoura

ARE .:. Appartement T14 a vendre à Vilamoura • Algarve, Portugal – appartement vilamoura | appartement vilamoura

Image Source: immobilieralgarve.com

More Fruit Decoratie