Waarom je Streamers Decor minstens één keer in je leven moet ervaren | streamers decor

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Het is wéér een zangwedstrijd. Nu met honderd juryleden, in plaats van vier. De kandidaat die de meesten verleidt op te staan en mee te zingen, wint. All Together Now is vanaf 3 mei te zien bij RTL 4. Producent Endemol Shine Nederland zoekt nog deelnemers.

US $20.20 20% OFF|20rolls 200m Crepe Paper Streamers Christmas Decoration DIY Paper Bouquet Curling for Wedding Party Shower Ceremony Venue Decor-in ... - streamers decor

US $20.20 20% OFF|20rolls 200m Crepe Paper Streamers Christmas Decoration DIY Paper Bouquet Curling for Wedding Party Shower Ceremony Venue Decor-in … – streamers decor | streamers decor

Image Source: alicdn.com

De show was al een succes bij de BBC. Weliswaar niet zo groot als The Voice UK op concurrent ITV, maar het eerste seizoen begin 2018 trok een keurige 4 miljoen kijkers. All Together Now was ook het „snelst reizende format” van 2018, aldus het Britse onderzoeksbureau K7 Media. Inclusief Nederland verkocht Endemol Shine het format aan twaalf landen. Zo werkt een producent: je bedenkt een programma en verkoopt het concept aan zenders elders.

120

bedrijven in 23 landen vormen ESG. Het is ’s werelds grootste onafhankelijke tv-producent.

1,85

miljard euro was de omzet in 2017. Verlies 2017: 121 miljoen. Omzet en winst in Nederland onbekend. Er werken 5.000 mensen.

2

eigenaren heeft de groep: mediaconcern 21st Century Fox en investeerder Apollo Global Management, beide 50 procent.

700

uur aan content produceerde EndemolShine Nederland in 2018. Men maakte 60 titels, waaronder 41 eigen titels.

3

zendergroepen zijn de belangrijkste klanten in Nederland. O.a. Goede Tijden Slechte Tijden en All You Need Is Love (RTL); voor de NPO: Penoza en Spangas (van dochter NL Film), Pauw (van dochter TVBV), Ik Vertrek (Simpel Media) en Zondag met Lubach (Human Factor); en voor Talpa/SBS onder meer The Wall (SBS 6), Master-Chef (Net 5). De producent maakt ook veel programma’s voor Fox Sports.

24

landen zonden The Wall uit, de spelshow met de knikkerbaan. Volgens bonderzoeksbureau K7 Media was het daarmee het format van het jaar.

24

titels van EndemolShine staan in de K7’s top-100 (2018), zoals Dear Or No Deal, MasterChef, Big Brother, Next Top Model en 1 vs 100.

All Together Now toont de huidige ontwikkelingen in de tv-wereld. Nationaal en internationaal. In Nederland moet de show RTL 4 goede kijkcijfers bezorgen in de strijd met Talpa. Zeker nu The Voice dreigt te verhuizen naar Talpa’s SBS 6.

Paper Streamer Decorations 20 and 20 - colorful twisted ... - streamers decor

Paper Streamer Decorations 20 and 20 – colorful twisted … – streamers decor | streamers decor

Image Source: pinimg.com

Wereldwijd heeft het programma de sfeer die zenders tegenwoordig willen: het moet gaan over saamhorigheid, feelgood, gezelligheid. Kijkers houden niet langer van een harde strijd met bijtende commentaren van de jury. Verder zijn nieuwe succesvolle formats schaars. In K7’s lijst van de honderd best verkopende programma’s van 2018 staan 53 titels van vijftien jaar of ouder.

Endemol Shine Group (ESG) heeft de meeste formats in de K7-lijst: 24 van de 100. Terwijl in Nederland veel aandacht gaat naar Talpa, en kijkers denken dat oprichter De Mol nog steeds verbonden is aan het bedrijf, noemt ESG zich ’s werelds grootste onafhankelijke tv-producent.

2018 was een rumoerig jaar voor de groep. ESG heeft maanden te koop gestaan, maar kandidaten haakten af, naar verluidt vanwege de hoge schulden van het bedrijf. De Nederlandse tak nam afscheid van co-directeur Iris Boelhouwer, voorheen jarenlang uitvoerend producent en creatief directeur bij de groep. Met jurist Boudewijn Beusmans als enige topman kiest Endemol Shine in Nederland voor een meer zakelijke leiding.

Boudewijn Beusmans (44) is verantwoordelijk voor de Nederlandse productiebedrijven van EndemolShine, waaronder Simpel Media, NL Film, TVBV en Human Factor. Als ‘chairman Northern Europe’ is hij tevens verantwoordelijk voor de EndemolShine organisaties in Duitsland, Polen, Scandinavië en België. Hij werkt sinds 2005 bij Endemol, eerst in juridische en commerciële functies.

READ  Je zou Zillertal Appartement Huren minstens één keer in je leven moeten ervaren en hier is waarom | zillertal appartement huren

Terug naar All Together Now. Hoe verklaart Endemol het succes in een wat uitgewoond genre?

Beusmans: „Het is belangrijk voor de BBC. De omroep wilde investeren vanwege een duidelijk gat in de programmering. Het format omarmt diversiteit. Het is geen traditionele zangwedstrijd; het gaat eigenlijk over de honderd juryleden.”

Hoe pas je een Brits format aan voor bijvoorbeeld Nederland?

„Het is het slijpen van een diamant. Dat heeft met allerlei facetten te maken: licht, decor, het aantal zangers per aflevering, hoe de presentator omhoog klimt naar de jury op de tribune. En wat vaak onderbelicht blijft: hoe je met een bepaald budget de show kan maken voor een zender. Het BBC-budget is twee, drie, vier keer zo hoog als in Nederland. Dat vraagt veel van de productieteams. Met minder geld kun je minder repeteren, moet je meer doen op een dag.”

Endemol Shine is groot in amusement. Maar in Nederland is daar minder vraag naar dan vroeger. De NPO wil het niet meer, Talpa is hofleverancier van SBS.

„Voor All Together Now lag RTL sterk voor de hand. En ja, we hebben te maken met de warme banden tussen Talpa en SBS. Maar All Together Now had ook op de publieke omroep gepast. Zelfs al zendt de NPO minder amusement uit. Ik bedoel vooral vanwege diversiteit, pluriformiteit. Budgettair was het voor de NPO misschien wel een uitdaging geweest.”

Neemt RTL nu een voorschot op het verdwijnen van The Voice?

„Wat mij betreft past All Together Now prima naast The Voice.”

Profiteert u van de strijd tussen RTL en Talpa? Is er meer vraag naar onderscheidende programma’s?

„De concurrentie tussen RTL en Talpa is goed voor de markt. Het zal de jacht op content versterken. De vraag neemt alleen maar toe. De behoefte aan sterke merken is groter dan ooit.”

ESG teerde lang op gouden titels als MasterChef en Big Brother. Raken die niet een keer uit de mode?

Unicorn Party Decorations Party Streamers Unicorn Birthday Decorations Supplies Rainbow Streamers Decorations birthday unicorn decor Girls - streamers decor

Unicorn Party Decorations Party Streamers Unicorn Birthday Decorations Supplies Rainbow Streamers Decorations birthday unicorn decor Girls – streamers decor | streamers decor

Image Source: etsystatic.com

„Wereldwijd blijven langlopende titels heel belangrijk. MasterChef is komend jaar in 60 landen te zien en Big Brother hebben wij vorig jaar in 25 landen op tv gebracht en is inmiddels in 62 landen te zien.”

Maar al jaren niet meer in Nederland. Keert Big Brother hier ooit nog terug?

„Dat is wel onze ambitie. Het is relevanter dan ooit in de huidige context. We weten meer en meer van elkaar. Het blijft een interessante vraag wat er gebeurt als je mensen met elkaar in één huis zet. Big Brother biedt de kans om relevante maatschappelijke thema’s aan te kaarten.”

Waar zou dat dan moeten komen? De NPO heeft geen geld, SBS 6 heeft al Utopia. Weer naar RTL?

„We zijn met verschillende partijen in gesprek over de terugkeer van Big Brother. Het format hoeft ook niet uitsluitend op één zender. Je kunt ook denken aan meerdere platformen waarbij sommige content exclusief is voor een bepaald platform.”

Zoals een combinatie van RTL, Videoland en de Persgroep? U tekende vorig jaar een ‘strategische samenwerking’ met de uitgever. RTL en de Persgroep hebben ook zoiets. De uitgever wil bovendien groeien in online tv – kijk naar de ochtendshow van het AD.

READ  7 Redenen Waarom Fauteuil Suspendu De Jardin Veel Voorkomt In De VS | Fauteuil Suspendu De Jardin

„Dat zou een mogelijkheid kunnen zijn. Big Brother blijft natuurlijk een relatief duur programma. Het loopt drie maanden. Je kan je er wel mee op de kaart zetten. Zo heeft Channel 5 zich met Big Brother sterk weten te positioneren in het VK.”

Over de verkoop die niet doorging: waarom is het uw eigenaren, 21st Century Fox en Apollo, niet gelukt een koper te vinden voor ESG?

„Dat zijn zaken die boven ons hoofd plaatsvinden. Die gesprekken zijn vertrouwelijk, maar voor de aandeelhouders was ‘niet verkopen’ ook altijd een optie. We zijn in elk geval blij dat we konden blijven investeren in nieuwe programma’s.”

Disney neemt Fox over. En Disney, wordt gezegd, wil enig eigenaar zijn.

„Wij zijn weliswaar een grote producent, maar Endemol Shine wordt slechts een klein onderdeel van het Disney-concern.”

Was hier in Nederland onrust of onzekerheid over de verkoop?

„We zijn het wel enigszins gewend. Ik zit hier nu dertien jaar. En ik heb meerdere aandeelhouders meegemaakt. Maar iedere keer zijn we er beter uit gekomen.”

Beter? Niet als een durfinvesteerder dure overnames doet en u opzadelt met hoge schulden.

„Te veel schulden is niet goed. Maar het heeft ook voordelen als je eigendom bent van een private equity-fonds. We hebben de afgelopen jaren de financiële systemen geprofessionaliseerd, sterk op de kosten gelet.”

Butterfly Themed Birthday Party: Decorations | Butterfly ... - streamers decor

Butterfly Themed Birthday Party: Decorations | Butterfly … – streamers decor | streamers decor

Image Source: pinimg.com

Sinds november 2018 bent u enig directeur. Waarom ging Iris Boelhouwer weg?

„De omslag die wij samen hebben ingezet was afgerond. In het verleden waren we te veel georiënteerd op Nederland. Sinds 2015 proberen we meer aandacht te geven aan titels met internationale potentie. We wilden actiever worden in de groep.

„Elk kwartaal komen we met vertegenwoordigers van collegabedrijven samen. Iedereen neemt zijn nieuwste, meest belovende titels mee. Nederlandse titels? Big Bounce Battle, de trampolinewedstrijd die we aan Duitsland, Frankrijk en de VS hebben verkocht, The Talent Project, De weg naar het miljoen.”

Netflix heeft de televisie de afgelopen jaren radicaal veranderd. Voor uw klanten een bedreiging, maar voor u een kans. ESG-bedrijven maakten veelgeprezen series als Black Mirror, Peaky Blinders, Dark in Duitsland, The Bridge in Denemarken. Is Netflix al belangrijker dan uw traditionele klanten?

„We halen op dit moment nog de meeste omzet van traditionele zenders, maar Netflix is een heel belangrijke klant. Al vanaf het begin. De ‘streamers’ zijn een belangrijke groeibron. Netflix, maar ook Amazon, Facebook, Apple en Google. En er komt nog veel meer aan. Bij de streamers ligt het accent nu ook op non-fictie. Denk aan reality als Queer Guy for the Straight Guy van Netflix, bakprogramma Nailed It!, kookdocumentaires.”

Welke rol kan Endemol in Nederland spelen? Nederlands drama blijkt lastig te verkopen in het buitenland.

„Een voorbeeld is de film Bankier van het verzet die is verkocht aan Netflix. En de thrillerserie De 12 van Oldenheim die deze week op een Amerikaanse streamingdienst te zien is en reist naar Japan en Rusland. Er is meer vraag naar niet-Engelstalige drama. Ook vanwege de eis van de Europese Commissie dat videodiensten een bepaald percentage Europese producties moeten bieden. Ik denk dat Nederland vooral een productieland kan zijn. Wij bieden hier een goede productiewaarde voor een fatsoenlijke prijs. Nu al komen ze vanuit het buitenland voor opnamen naar onze studio’s in Amsterdam.”

READ  De Echte Reden Achter Chaises Fauteuil Salle A Manger | Chaises Fauteuil Salle A Manger

Wat zijn de voordelen van het werken met Netflix?

„Creativiteit: er is veel ruimte. En Netflix werkt niet met kijkcijfers.”

Netflix maakt sporadisch cijfers bekend. Critici twijfelen aan de juistheid ervan. Vertellen ze u hoe uw producties scoren?

„Af en toe hoor je wel eens iets. Zo meldden ze laatst wie keken naar Dark, de eerste Duitse Original van ons dochterbedrijf Wiedemann & Berg. 90 procent van de kijkers kwam van buiten Duitsland, onder meer uit Brazilië.”

En wat zijn de nadelen?

„Streamers als Netflix kopen wereldwijd de uitzendrechten van een productie. Dat is anders dan wij gewend waren. Als een productie een succes was in één land, probeerden we de exclusieve, lokale rechten vervolgens te verkopen in andere landen. Dat moet Netflix nu in één keer vergoeden.”

Naast het werk voor online videodiensten heeft ESG geprobeerd een YouTube-netwerk op te zetten. Waarom is dat mislukt? Moest u teveel inkomsten delen met YouTube?

Details about 20Colors Shimmer Metallic Foil Fringe Curtains Hanging Streamers Prom Party Decor - streamers decor

Details about 20Colors Shimmer Metallic Foil Fringe Curtains Hanging Streamers Prom Party Decor – streamers decor | streamers decor

Image Source: ebayimg.com

„Het opzetten van zo’n wereldwijd netwerk heeft niet gewerkt voor de groep. Het blijft een lastig verdienmodel. Dat neemt niet weg dat online content onderdeel blijft van onze kernactiviteiten. Voorbeelden in Nederland zijn het succesvolle Legends of Gaming – 450.000 abonnees, 84 miljoen views – waarin we nauw samenwerken met KPN, en Edivisie met de eredivisieclubs en Fox. Zo bereiken we belangrijke doelgroepen.”

Waarom je Streamers Decor minstens één keer in je leven moet ervaren | streamers decor – streamers decor
| Encouraged to be able to our blog, within this time I am going to show you about keyword. Now, here is the very first impression:

20rolls 200m Crepe Paper Streamers Christmas Decoration DIY Paper Bouquet Curling for Wedding Party Shower Ceremony Venue Decor - streamers decor

20rolls 200m Crepe Paper Streamers Christmas Decoration DIY Paper Bouquet Curling for Wedding Party Shower Ceremony Venue Decor – streamers decor | streamers decor

Image Source: alicdn.com

Why don’t you consider impression preceding? is that amazing???. if you feel therefore, I’l d explain to you a number of graphic again underneath:

So, if you’d like to have these awesome pictures related to (Waarom je Streamers Decor minstens één keer in je leven moet ervaren | streamers decor), press save icon to download the graphics in your pc. These are all set for down load, if you’d rather and want to obtain it, just click save badge on the post, and it’ll be directly downloaded in your home computer.} Lastly if you would like gain new and recent picture related to (Waarom je Streamers Decor minstens één keer in je leven moet ervaren | streamers decor), please follow us on google plus or save this blog, we try our best to offer you daily up grade with all new and fresh images. We do hope you like staying here. For some upgrades and latest news about (Waarom je Streamers Decor minstens één keer in je leven moet ervaren | streamers decor) images, please kindly follow us on tweets, path, Instagram and google plus, or you mark this page on book mark section, We try to present you up grade periodically with all new and fresh photos, love your exploring, and find the ideal for you.

Here you are at our site, contentabove (Waarom je Streamers Decor minstens één keer in je leven moet ervaren | streamers decor) published .  Today we’re excited to declare that we have found an extremelyinteresting topicto be pointed out, namely (Waarom je Streamers Decor minstens één keer in je leven moet ervaren | streamers decor) Many people attempting to find details about(Waarom je Streamers Decor minstens één keer in je leven moet ervaren | streamers decor) and definitely one of these is you, is not it?

Details about 20M Crepe Paper Streamers Halloween Christmas Wedding Party Decor Handmade - streamers decor

Details about 20M Crepe Paper Streamers Halloween Christmas Wedding Party Decor Handmade – streamers decor | streamers decor

Image Source: ebayimg.com

Rainbow 20D Four Leaf Tissue Flower Hanging Streamers Party Decor Backdrop Blue Yellow Green Purple Red Orange - streamers decor

Rainbow 20D Four Leaf Tissue Flower Hanging Streamers Party Decor Backdrop Blue Yellow Green Purple Red Orange – streamers decor | streamers decor

Image Source: shopify.com

LOVE the polka dot header..streamers-with-polka-dot-header ... - streamers decor

LOVE the polka dot header..streamers-with-polka-dot-header … – streamers decor | streamers decor

Image Source: pinimg.com

Simple And Super Cool Birthday Party Decoration Ideas Using ... - streamers decor

Simple And Super Cool Birthday Party Decoration Ideas Using … – streamers decor | streamers decor

Image Source: evibe.in

20 Rolls 20 Yards 20 Colors Christmas Party Streamers Photo Booth Backdrop Decorations Crepe Paper Streamer Red Festive Green White Gold Silver ... - streamers decor

20 Rolls 20 Yards 20 Colors Christmas Party Streamers Photo Booth Backdrop Decorations Crepe Paper Streamer Red Festive Green White Gold Silver … – streamers decor | streamers decor

Image Source: ssl-images-amazon.com

Pin on Party Ideas - streamers decor

Pin on Party Ideas – streamers decor | streamers decor

Image Source: pinimg.com

20 m/Roll Crepe Paper Streamers Decoration DIY Paper for Wedding Party Showers Ceremony Venue Decor Photo Background Wall Decor - streamers decor

20 m/Roll Crepe Paper Streamers Decoration DIY Paper for Wedding Party Showers Ceremony Venue Decor Photo Background Wall Decor – streamers decor | streamers decor

Image Source: alicdn.com

Streamers Decorating Ideas - streamers decor

Streamers Decorating Ideas – streamers decor | streamers decor

Image Source: ytimg.com

How to Decorate with Crepe Paper Streamers - streamers decor

How to Decorate with Crepe Paper Streamers – streamers decor | streamers decor

Image Source: shopify.com

Crepe Paper Decorations - The Celebration Society - streamers decor

Crepe Paper Decorations – The Celebration Society – streamers decor | streamers decor

Image Source: thecelebrationsociety.com

Blue&White Wedding Theme Background Wall Party Decor Cut-out Paper Fans, Lanterns,Crepe Paper Streamers Bridal Shower Birthday - streamers decor

Blue&White Wedding Theme Background Wall Party Decor Cut-out Paper Fans, Lanterns,Crepe Paper Streamers Bridal Shower Birthday – streamers decor | streamers decor

Image Source: dhgate.com

Crepe Paper Streamers - How to Decorated Party with Streamers - streamers decor

Crepe Paper Streamers – How to Decorated Party with Streamers – streamers decor | streamers decor

Image Source: shopify.com

More Fruit Decoratie