Tien Fantastische Vakantie-ideeën Voor Fauteuil En Osier Vintage | Fauteuil En Osier Vintage

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Het nieuwe hoofdkantoor van Gucci in een voormalige Caproni luchtvaartfabriek uit 1915, aan de oostelijke grens van de stad in de buurt vanluchthaven Linate, is na drie jaar renoveren opgeleverd. Dat meldt WWD.

fauteuil rotin pied metal - fauteuil en osier vintage | fauteuil en osier vintage

fauteuil rotin pied metal – fauteuil en osier vintage | fauteuil en osier vintage

Image Source: maisonsimone.com

Fauteuil en osier vintage - fauteuil en osier vintage | fauteuil en osier vintage

Fauteuil en osier vintage – fauteuil en osier vintage | fauteuil en osier vintage

Image Source: capharnaum.net

fauteuil rotin vintage - fauteuil en osier vintage | fauteuil en osier vintage

fauteuil rotin vintage – fauteuil en osier vintage | fauteuil en osier vintage

Image Source: maisonsimone.com

Fauteuil rotin vintage coquille - années 6 - léger et ... - fauteuil en osier vintage | fauteuil en osier vintage

Fauteuil rotin vintage coquille – années 6 – léger et … – fauteuil en osier vintage | fauteuil en osier vintage

Image Source: lachouetteechoppe.fr

Het nieuwe kantoor – de ‘Gucci Hub’ – huist alle Milanese kantoren vanhet merk, de creatieve studio’s, showrooms en een catwalklocatie. Er gaan250 medewerkers werken.

Gucci selecteerde de Caproni gebouwen in 2013 als locatie voor eennieuw kantoor. Het Italiaanse luxemerk nam het Milanese architectenbureauPiuarch in arm voor het design. De nieuwe locatie voldoet aan deeco-richtlijnen van de duurzaamheidsinvensteringen van Gucci’smoederbedrijf Kering. In het interieur zou de ontwerpfilosofie van creatiefdirecteur Alessandro Michele terug te zien zijn in het gebruik van uniekeitems als oude theaterstoelen, vintage fauteuils en bijzettafels.

READ  Elimineer uw angsten en twijfels over Appartement Santorini | appartement Santorini

De nieuwe showlocatie in het Milanese hoofdkantoor wordt begin 2017 ingewijdt met de co-ed show van Gucci, waarbij dames- en herencollecties gecombineerd worden gepresenteerd.

Gucci’s aankomende show, de presentatie van de ready-to- wear damesmodecollectie voor lente/zomer 2017, vindt aanstaande woensdag 21 september plaats in het voormalige Farini station in Milaan, aan de Via Valtellina, als onderdeel van Milan Fashion Week. Deze ‘underground’ locatie werd in 2015 geïntroduceerd als nieuwe showlocatie door Michele, in lijn met de nieuwe visie. Een bijzondere stap, want de tien jaar daarvoor werden de Gucci shows gehouden in een theater in Piazza Oberdan, vlakbij het Sheraton Diana Majestic Hotel.

Michele werd in januari 2015 aangesteld om het bedrijf dat met het vertrek van Ford in 2004 in een creatieve dip was geraakt, te transformeren. Michele sloeg een nieuwe weg in met een ‘geek chic’ stijl.

Gucci heeft sinds de aanstelling van Michele een ware revival doormaakt. Het Italiaanse modehuis heeft onder zijn bewind een hele nieuwe generatie klanten aangetrokken.

READ  11 nieuwe gedachten over welke Nl Badkamer die uw wereld op zijn kop zet | welke nl badkamer

In het eerste halfjaar van 2016 wist Gucci bijna 4 miljard euro om te zetten, na een periode van een sterke dollar, een zwakke economische situatie in China en terroristische aanslagen in Europa. “Gucci’s creatieve momentum en ambitieuze strategie, die vorig jaar gelanceerd is, heeft tastbare resultaten opgeleverd: de omzetgroei versnelde in het tweede kwartaal; het recurrente bedrijfsresultaat steeg met 7 procent in de eerste helft,” zei de CEO van Kering toen.

Gucci heeft ook een hoofdkantoor in thuisstad Florence. Die locatie blijft volgens directeur en CEO Marco Bizzari ‘het hart van het historische merk’ en ‘het centrum van Gucci’s vakmanschap en productie’ zo zegt hij tegen WWD.

Foto’s: Gucci Cruise collectie 2017

Tien Fantastische Vakantie-ideeën Voor Fauteuil En Osier Vintage | Fauteuil En Osier Vintage – fauteuil en osier vintage
| Allowed to be able to my personal blog site, within this moment I’m going to provide you with concerning keyword. Now, this can be the 1st picture:

Fauteuil coquille en rotin osier vintage pour e années 6-6 - fauteuil en osier vintage | fauteuil en osier vintage

Fauteuil coquille en rotin osier vintage pour e années 6-6 – fauteuil en osier vintage | fauteuil en osier vintage

Image Source: patineetgaufre.fr

READ  Weet Je Hoeveel Mensen Opdagen Bij Fauteuil En Rotin Vintage | Fauteuil En Rotin Vintage

More Fruit Decoratie