Elimineer uw angsten en twijfels over Appartement Huren New York Manhattan | appartement huren new york manhattan

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

In grote steden als New York, Los Angeles en Londen hebben de allerrijkste buurten en straten de extravagante bijnaam “Billionaires’ Row”.

Appartement huren in New York? Boek dit centraal gelegen appartement - appartement huren new york manhattan

Appartement huren in New York? Boek dit centraal gelegen appartement – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: newyorkexpert.nl

In New York ligt de “Billionaires’ Row” aan de zuidkant van Central Park in Manhattan en bestaat onder meer uit acht extreem luxe wolkenkrabbers. De gebouwen zijn gloednieuw en sommigen zijn zelfs nog in aanbouw.

“Ik zou Billionaires’ Row willen omschrijven als de duurste Monopoly-straat van New York waar superrijken samenklonteren om te werken, ontspannen en heel veel te shoppen”, vertelt Alexander Glibbery van Compass, een bedrijf dat software maakt voor makelaars. En inderdaad ligt “Billionaires’ Row” slechts een paar blokken van de sjiekste winkelwijk van New York: Fifth Avenue.

Makelaarsbedrijf StreetEasy beschrijft “Billionaires’ Row” als een “enclave rondom 57th Street” die symbool is geworden voor het steeds grotere aantal extreem rijken in de stad. De nieuwe torens aan “Billionaires’ Row” hebben al de nodige records gebroken wat betreft verkoopprijzen, terwijl sommigen nog niet eens bewoond zijn.

In januari kocht miljardair en hedgefonds-manager Ken Griffin het duurste huis ooit in de VS door 238 miljoen dollar neer te leggen voor een penthouse aan 220 Central Park South, in een wolkenkrabber die is ontworpen door Robert A.M. Stern en nog steeds in aanbouw is.

Ik heb onlangs een middagje doorgebracht in “Billionaires’ Row” en zo ziet het eruit:

De grenzen van “Billionaires’ Row” zijn niet officieel vastgelegd, maar makelaars omschrijven het als het gebied ten zuiden van Central Park tussen 57th Street en 59th Street en tussen 8th Avenue tot aan 2nd Avenue.

111 West 57th Street wordt ook de smalste wolkenkrabber ter wereld genoemd, aangezien de verhouding tussen hoogte en breedte 24:1 is.

De bijnaam is “Steinway Tower”, omdat hij op het terrein staat waar de Steinway Hall gevestigd was, van de beroemde pianobouwer Steinway & Sons. De toren wordt uiteindelijk 435 meter hoog.

Het gebouw bestaat uit 86 verdiepingen en telt 60 woonappartementen, waarvan de meeste zich over de hele verdieping uitstrekken. Ook zijn er vele voorzieningen in de toren met een prachtige Steinway-vleugel als grote blikvanger.

Lees ook: Zo ziet een appartement in de dunste wolkenkrabber ter wereld eruit

Het gebouw begon met de verkoop in september 2018 en is naar verwachting in 2020 klaar.

Hoogte: 435 meter

Bekende kopers: Niet bekend

Bouwstatus: In aanbouw, klaar in 2020

Geschatte bouwkosten: 1 miljard dollar

One 57 was in 2013 klaar en is 306 meter hoog.

De wolkenkrabber van 90 verdiepingen hield een aantal jaar het record van duurste woning ooit verkocht in New York.

Het ging om een penthouse dat voor 100 miljoen dollar werd verkocht. Pas in 2018 werd de koper bekend: miljardair Michael Dell, de oprichter en CEO van Dell Technologies.

Appartement Manhattan Residence in New York Manhattan, USA US18 ... - appartement huren new york manhattan

Appartement Manhattan Residence in New York Manhattan, USA US18 … – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: interhome.com

READ  10 Manieren Om Je Voor Te Bereiden Op Petit Fauteuil Crapaud Capitonné | Petit Fauteuil Crapaud Capitonné

Het record werd verbroken in 2019 toen miljardair en hedgefonds-manager  Ken Griffin 238 miljoen dollar neertelde voor een penthouse in een andere toren aan “Billionaire’s Row”: 220 Central Park South, later meer over dit gebouw.

De Chinese miljardair Liu Yiqian en de steenrijke hedgefondsmanager Bill Ackman hebben allebei een appartement in de toren.

Ackman, heeft samen met een aantal “heel goede vrienden” in 2012 een penthouse van 91,5 miljoen dollar gekocht in het gebouw, met de bedoeling om er af en toe even binnen te vallen en niet om in te wonen, stelt Curbed.

De huidige verkoopprijzen in de wolkenkrabber variëren van 3,85 miljoen dollar voor een appartement met een slaapkamer tot 58,5 miljoen voor een complete woonverdieping op de 87e etage.

Hoogte: 306 meter

Bekende kopers: Oprichter Michael Dell van Dell Technologies, de Chinese miljardair Liu Yiqian en hedgefondsmanager Bill Ackman

Bouwstatus: Voltooid in 2014

Geschatte bouwkosten: 1,25 miljard dollar

Central Park Tower, ook wel Nordstom Tower, was eind maart 2019 toe aan de 95e verdieping en ging daarmee 432 Park Avenue voorbij. Het is nu de hoogste woontoren van New York en naar eigen zeggen ook de hoogste ter wereld. Als de wolkenkrabber helemaal af is, zal hij 472 meter hoog zijn.

Op de eerste zeven verdiepingen komt een enorme Nordstrom-winkel van in totaal liefst 26.500 vierkante meter groot.

De wolkenkrabber wordt volgens The Wall Street Journal het duurste woonproject ooit in de VS, met naar verwachting meer dan 4 miljard dollar aan opbrengsten.

Central Park Tower bestaat uit 179 luxe appartementen waarvan er twintig 60 miljoen dollar of meer kosten.

Oprichter Gary Barnett van Extell Development is verantwoordelijk voor het project. Hij zei in januari tegen The Wall Street Journal dat er al “behoorlijk” wat appartementen zijn verkocht, maar er zijn nog geen grote aankopen openbaar gemaakt.

Hoogte: 472 meter

Bekende kopers: Onbekend

Bouwstatus: In aanbouw, klaar in 2020

Geschatte bouwkosten: 1,2 miljard dollar

220 Central Park South is ontworpen door architect Robert A.M. Stern en ligt direct aan Central Park op 59th Street.

De toren is 290 meter hoog en krijgt 118 luxe woonappartementen. Achter de toren is nog een extra gebouw van 18 verdiepingen dat “The Villa” heet.

Appartementen huren and b&b in New York - Wimdu - appartement huren new york manhattan

Appartementen huren and b&b in New York – Wimdu – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: hometogo.net

De verkopen in het gebouw van 79 verdiepingen hoog hebben al records gebroken. In januari 2019 kocht miljardair en hedgefondsmanager Ken Griffin een penthouse van 238 miljoen dollar in 220 Central Park South, het is daarmee het duurste huis ooit verkocht in de VS.

Volgens StreetEasy staan er op dit moment geen appartementen te koop in 220 Central Park South. Maar er zijn wel drie woonappartementen te huur. Twee appartementen met drie slaapkamers voor 59.000 dollar per maand en een andere van drie slaapkamers voor 60.000 dollar per maand.

READ  8 Gedachten Die Je Hebt Prix Fauteuil Voltaire Ancien Benaderingen | Prix Fauteuil Voltaire Ancien

Hoogte: 290 meter

Bekende kopers: Ken Griffin

Bouwstatus: In aanbouw, klaar in 2019

Geschatte bouwkosten: 1,4 miljard dollar

De verkopen van deze wolkenkrabber vallen tegen, deels vanwege het overvloedige aanbod van luxe woontorens in het gebied, schreef Crain’s in februari 2019. De toren ligt naast Rockefeller Center en bereikte in augustus 2018 zijn hoogste punt van 320 meter.

Het duurste appartement in de nog in aanbouw zijnde toren werd verkocht voor 33,5 miljoen dollar, vertelde een pr-medewerker.

Volgens StreetEasy lopen de prijzen van de woonappartementen die op dit moment te koop staan uiteen van 3,1 miljoen dollar tot 63,8 miljoen dollar voor een penthouse.

De toren staat naast het Museum of Modern Art en zal naar verwachting later dit jaar zijn eerste bewoners verwelkomen. Er zijn in totaal 145 woningen in gevestigd, verspreid over 82 verdiepingen.

Hoogte: 320 meter

Bekende kopers: Onbekend

Bouwstatus: In aanbouw, klaar aan het einde van 2019

Geschatte bouwkosten: Onbekend

432 Park Avenue is 425 meter hoog en was tot maart 2019 de smalste woontoren van New York, maar inmiddels is dat record gebroken door de eerder genoemde Central Park Tower. Die is nu zelfs de smalste woontoren ter wereld.

De 84 verdiepingen tellende wolkenkrabber is ontwikkeld door Harry Macklowe en herbergt woonappartementen die tussen de 11,9 miljoen euro en 41 miljoen euro.

Bekende bewoners van 432 Park Ave. zijn de Saudische miljardair Fawaz Alhokair, die in 2016 voor 87,7 miljoen dollar een penthouse kocht op de 96e verdieping.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez kochten in 2018 een appartement met drie slaapkamers voor 15,3 miljoen, maar hebben het in januari 2019 alweer te koop gezet.

Hoogte: 425 meter

Bekende kopers: De Saudische miljardair Fawaz Alhokair, Caryl Englander, Jennifer Lopez en Alex Rodriguez

Appartement huren in New York - appartement huren new york manhattan

Appartement huren in New York – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: newyorkexpert.nl

Bouwstatus: Voltooid in 2015

Geschatte bouwkosten: 1,25 miljard dollar

520 Park Avenue is ook ontworpen door Robert A.M. Stern en bestaat uit 35 wooneenheden.

In de 64 verdiepingen tellende toren waren in 2018 een aantal opzienbarende verkopen.

In november kocht stofzuiger- en föhngoeroe James Dyson voor 74 miljoen dollar een penthouse met zes slaapkamers.

En eind 2018 kocht ook de prominente investeringsbankier Ken Moelis een penthouse aan 520 Park Ave. Hij legde 62 miljoen dollar neer.

Het huidige verkoopaanbod bestaat onder meer uit twee woonappartementen met vier slaapkamers voor respectievelijk 20,5 miljoen dollar en 31 miljoen dollar.

Hoogte: 238 meter

Bekende kopers: James Dyson, investeringsbankier Ken Moelis

Bouwstatus: Voltooid in 2018

Geschatte bouwkosten: Minstens 450 miljoen dollar

De woontoren 252 E. 57th St. is een beetje een buitenbeentje in “Billionaires’ Row”, zowel qua locatie als qua hoogte.

READ  Wat U Weet Over Fauteuil Rouge Cinema En Wat U Niet Weet Over Fauteuil Rouge Cinema | Fauteuil Rouge Bioscoop

Hij is ‘slechts’ 217 meter hoog en is daarmee de kleinste wolkenkrabber van “Billionaires’ Row”. Ook ligt hij verder naar het oosten dan de andere torens.

Maar de woontoren van 65 verdiepingen hoog is luxe genoeg om tot de exclusieve club te horen, ook al liggen de prijzen misschien iets lager.

“Al mijn klanten zien enorme potentie in 252 E. 57th St. in vergelijking met de rest van “Billionaires’ Row” en met heel New York”, zegt Seisdedos.

Op dit moment staat er onder meer een appartement met drie slaapkamers te koop voor 4,45 miljoen dollar en een penthouse voor 29,7 miljoen dollar dat zich over een hele verdieping uitstrekt.

Schoenenkoning Steve Madden kocht in 2017 een appartement met vijf slaapkamers in het gebouw voor 12,1 miljoen dollar.

Hoogte: 217 meter

Bekende kopers: Steve Madden

Bouwstatus: Voltooid in 2016

Appartement huren in New York - appartement huren new york manhattan

Appartement huren in New York – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: newyorkexpert.nl

Geschatte bouwkosten: Onbekend

Elimineer uw angsten en twijfels over Appartement Huren New York Manhattan | appartement huren new york manhattan – appartement huren new york manhattan
| Welcome to help our website, with this time period I am going to provide you with in relation to keyword. Now, this is actually the first graphic:

Appartementen huren and b&b in New York - Wimdu - appartement huren new york manhattan

Appartementen huren and b&b in New York – Wimdu – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: hometogo.net

Why not consider photograph over? is actually that will remarkable???. if you feel thus, I’l t demonstrate many picture once again under:

So, if you’d like to obtain these wonderful photos regarding (Elimineer uw angsten en twijfels over Appartement Huren New York Manhattan | appartement huren new york manhattan), click on save icon to save these images for your laptop. These are available for down load, if you’d rather and want to own it, click save badge in the post, and it’ll be immediately downloaded in your computer.} As a final point if you wish to grab new and the recent photo related to (Elimineer uw angsten en twijfels over Appartement Huren New York Manhattan | appartement huren new york manhattan), please follow us on google plus or bookmark this page, we attempt our best to give you daily update with all new and fresh photos. Hope you love keeping here. For most upgrades and latest news about (Elimineer uw angsten en twijfels over Appartement Huren New York Manhattan | appartement huren new york manhattan) graphics, please kindly follow us on tweets, path, Instagram and google plus, or you mark this page on bookmark section, We try to provide you with up-date periodically with all new and fresh pictures, like your searching, and find the perfect for you.

Thanks for visiting our website, contentabove (Elimineer uw angsten en twijfels over Appartement Huren New York Manhattan | appartement huren new york manhattan) published .  Nowadays we are excited to declare we have discovered an incrediblyinteresting nicheto be reviewed, namely (Elimineer uw angsten en twijfels over Appartement Huren New York Manhattan | appartement huren new york manhattan) Many individuals trying to find information about(Elimineer uw angsten en twijfels over Appartement Huren New York Manhattan | appartement huren new york manhattan) and of course one of them is you, is not it?

Appartement Manhattan Residence in New York Manhattan, USA US18 ... - appartement huren new york manhattan

Appartement Manhattan Residence in New York Manhattan, USA US18 … – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: interhome.com

Werken en wonen in New York - NewYork.nl - appartement huren new york manhattan

Werken en wonen in New York – NewYork.nl – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: newyork.nl

Appartement Chelsea 18 BD / 18 BTH in New York Manhattan, USA US18 ... - appartement huren new york manhattan

Appartement Chelsea 18 BD / 18 BTH in New York Manhattan, USA US18 … – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: interhome.com

Appartementen huren and b&b in New York - Wimdu - appartement huren new york manhattan

Appartementen huren and b&b in New York – Wimdu – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: hometogo.net

18 Saint Nicholas Ave, New York, NY 18 - appartement huren new york manhattan

18 Saint Nicholas Ave, New York, NY 18 – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: rdcpix.com

18 W End Ave, New York, NY 18 - appartement huren new york manhattan

18 W End Ave, New York, NY 18 – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: rdcpix.com

Leuk appartement in SoHo New York huren - appartement huren new york manhattan

Leuk appartement in SoHo New York huren – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: newyorkexpert.nl

Appartement Central Park in New York Manhattan, USA US188.188.18 ... - appartement huren new york manhattan

Appartement Central Park in New York Manhattan, USA US188.188.18 … – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: interhome.com

Appartementen huren and b&b in New York - Wimdu - appartement huren new york manhattan

Appartementen huren and b&b in New York – Wimdu – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: hometogo.net

Appartement Clayton in New York Manhattan, USA US18.18.18 | Interhome - appartement huren new york manhattan

Appartement Clayton in New York Manhattan, USA US18.18.18 | Interhome – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: interhome.com

18 E 18th St, New York, NY 18 - appartement huren new york manhattan

18 E 18th St, New York, NY 18 – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: rdcpix.com

Appartementen huren and b&b in New York - Wimdu - appartement huren new york manhattan

Appartementen huren and b&b in New York – Wimdu – appartement huren new york manhattan | appartement huren new york manhattan

Image Source: hometogo.net

More Fruit Decoratie