Dit is wat niemand je vertelt over ei versieren Pasen | ei versieren pasen

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Dit artikel bevat volledige spoilers voor Toy Story 4.

How To Decorate An Easter Egg | Get Cracking - egg decorating easter

How To Decorate An Easter Egg | Get Cracking – egg decorating easter | egg decorating easter

Image Source: eggs.ca

Toy Story 3 leek het perfect einde voor Woody, Buzz en de rest van de bende. Andy ging naar de universiteit, maar Bonnie kreeg zijn geliefde speelgoed in handen, wat impliceert dat zijn speelgoed vele jaren speeltijd voor zich had.

Regisseur Josh Cooley van Toy Story 4 sprak over de manier waarop hij Toy Story 4 heeft aangepakt: “We hadden dezelfde vragen die iedereen op dit moment heeft: ‘Ik dacht dat we klaar waren.’ We zijn dol op het einde van Toy Story 3 en hebben het gevoel dat dit het verhaal was van Woody en Andy, maar er is meer ‘Woody-verhaal’ te vertellen.

In Toy Story 4 zien we Woody worstelen om zich te voegen bij Bonnies speelgoed en hij blijft Bonnie vergelijken met zijn vorige eigenaar. Daarbij beseft hij al snel dat Bonnie hem niet nodig lijkt te hebben (Woody eindigt in de kast terwijl Bonnie speelt met Buzz, Jessie en zijn andere vrienden). Maar dat weerhoudt hem er niet van de blijdschap van Bonnie boven alles te stellen – dus wanneer haar nieuwe favoriete speeltje Forky probeert te ontsnappen, beschouwt Woody het als zijn verantwoordelijkheid om Forky naar huis te halen en hem het gevoel te geven dat hij lid is van het gezin.

Maar onderweg ontmoet Woody zijn verloren liefde Bo Peep, die eindigde in een antiekwinkel nadat zij enkele jaren geleden door Andy’s moeder was weggegeven. In plaats van het verspillen van haar jaren met het verzamelen van stof op een plank, besloot Bo om het leven te aanvaarden en alle onafhankelijkheid die het met zich meebracht – zoals het zien van de wereld door rond te reizen van stad naar stad.

Easter Egg Decorating Ideas | Incredible Egg - egg decorating easter

Easter Egg Decorating Ideas | Incredible Egg – egg decorating easter | egg decorating easter

Image Source: incredibleegg.org

We leren in Toy Story 4 dat Woody de gelegenheid had om met Bo mee te gaan toen zij Andy’s huis verliet, maar hij koos ervoor om zijn eigen gevoelens opzij te zetten, omdat Andy hem nog steeds nodig had. Maar nu Bonnie verder is gegaan, realiseert Woody zich dat hij de kans heeft om zijn dromen te volgen om bij Bo te zijn en de wereld te zien. Dus toen hij de kans kreeg om terug te keren naar het leven dat hij met Bonnie en zijn vrienden had, plaatst hij uiteindelijk zijn eigen verlangen voor die van zijn eigenaar. Hij neemt hartelijk afscheid van Buzz, Jessie, Slinky, Rex, Forky en de rest van Andy’s speelgoed en loopt met Bo de zonsondergang in.

READ  The Miracle Of Cabine Téléphonique D Angleterre | Cabine Téléphonique D Angleterre

Volgens de producenten, ja – althans voor Woody. “We zien Toy Story 3 als het einde van Woody’s tijd met Andy, en we zien dit echt als de voltooiing van Woody’s verhaal en het verhaal van Buzz en Woody”, aldus Toy Story 4-producer Mark Nielsen.

Producer Jonas Rivera voegde eraan toe dat het team van de film op dit moment Toy Story 4 als de laatste Toy Story-film beschouwt. “Dit was het laatste hoofdstuk en als filmmakers, zijn we tevreden dat hier een einde aan kan worden gemaakt.”

Decorate Easter Eggs with Colorful Washi Paper - Birds and ... - egg decorating easter

Decorate Easter Eggs with Colorful Washi Paper – Birds and … – egg decorating easter | egg decorating easter

Image Source: birdsandblooms.com

En ster Tom Hanks lijkt er zeker van overtuigd dat Toy Story 4 het einde is van zijn tijd als Woody.

“Toen we de laatste regel hadden opgenomen, besefte ik het pas – het was als ‘oh, is dat de laatste regel?’ Ze zeiden allemaal ‘dat is het’. En we waren terug in de originele studio, Stage B. Doc, die de mixer was (van de originele Toy Story) keek door het glas. Dat is waar het allemaal begon, en dat was waar het allemaal eindigde. “De sessies daarvoor, had Tim (Allen) me op zo’n manier een sms gestuurd: ‘Houd jezelf vast, je zult het niet geloven.’ Meestal heb je de standaard en de microfoon en staan ze allemaal aan een tafel voor je. Ik vroeg of we het konden omdraaien, zodat mijn rug hun kant op stond. Ik wilde er niet van bewust zijn dat dit de laatste keer was. En toen het gebeurde, voelde het alsof ik aan de andere kant van een rivier stond te zwaaien voor iedereen die ik in het oude land had achtergelaten. Het was behoorlijk diepzinnig.

READ  Waarom Het Niet De Beste Tijd Is Voor Cabine De Douche Zelden | Cabine De Douche Weldom

Toch wezen de producers erop dat ze ook dachten dat Toy Story 2 en Toy Story 3 het einde van de franchise was. “Er is een toekomst voor al deze films en we zeggen nooit “nooit” bij Pixar”, aldus Rivera. “Maar als verhalenvertellers zijn we hier tevreden over als de afsluiting van het hoofdstuk.”

14+ Fun Easter Egg Designs - Creative Ideas for Easter Egg ... - egg decorating easter

14+ Fun Easter Egg Designs – Creative Ideas for Easter Egg … – egg decorating easter | egg decorating easter

Image Source: hearstapps.com

In de video hierboven vertelde Tim Allen dat hij probeerde een alternatief einde voor Toy Story 4 te pitchen nadat hij moeite had met het doorstaan van de laatste scène, maar de producenten waren vastbesloten om te eindigen met een afsluiting: “Ik vond het niet leuk; ik pitchte een Easter Egg en ik kwam met ideeën om duidelijk te maken dat er een uitweg was. Ze vonden het leuk, maar toch zeiden ze: ‘We gaan die kant niet op’.

Toch geven de post-credits scènes van Toy Story 4 het idee dat de avonturen van het speelgoed door zullen gaan, waarbij Buzz en Jessie meer een leidende rol lijken te hebben in de kamer van Bonnie; Forky krijgt een nieuwe handgemaakte metgezel die is gemaakt van een mes in plaats van een spork; en Bo, Woody, Ducky en Bunny helpen de speelgoedprijzen bij het carnaval met het vinden van nieuwe huizen.

Maar zelfs als we geen officiële Toy Story 5 krijgen, zullen we Forky op zijn minst weer zien als de ster van een nieuwe Disney+-serie, genaamd Forky Asks a Question – die misschien cameo’s zal bevatten van Bonnie’s ander speelgoed. Je kunt ook de lijst checken met de 25 beste Disney-animatiefilms.

14 Best Easter Egg Designs - Easy DIY Ideas for Easter Egg ... - egg decorating easter

14 Best Easter Egg Designs – Easy DIY Ideas for Easter Egg … – egg decorating easter | egg decorating easter

Image Source: hearstapps.com

READ  De ultieme onthulling van Reit Im Winkl Appartement | reit im winkl appartement

Dit is wat niemand je vertelt over ei versieren Pasen | ei versieren pasen – egg decorating easter
| Welcome for you to my personal website, within this moment We’ll explain to you with regards to keyword. Now, this is actually the initial graphic:

14+ Easter Egg Decorating Ideas - A Pumpkin And A Princess - egg decorating easter

14+ Easter Egg Decorating Ideas – A Pumpkin And A Princess – egg decorating easter | egg decorating easter

Image Source: apumpkinandaprincess.com

What about graphic preceding? is in which awesome???. if you’re more dedicated thus, I’l l demonstrate some picture yet again beneath:

So, if you’d like to have all these fantastic photos about (Dit is wat niemand je vertelt over ei versieren Pasen | ei versieren pasen), press save link to download the pictures in your personal pc. These are available for save, if you’d rather and want to obtain it, just click save logo on the page, and it will be instantly downloaded to your notebook computer.} At last if you would like gain unique and the recent picture related to (Dit is wat niemand je vertelt over ei versieren Pasen | ei versieren pasen), please follow us on google plus or save this site, we try our best to offer you regular up grade with fresh and new photos. Hope you like keeping here. For some updates and recent news about (Dit is wat niemand je vertelt over ei versieren Pasen | ei versieren pasen) shots, please kindly follow us on tweets, path, Instagram and google plus, or you mark this page on bookmark area, We attempt to present you update periodically with all new and fresh shots, enjoy your browsing, and find the perfect for you.

Thanks for visiting our site, articleabove (Dit is wat niemand je vertelt over ei versieren Pasen | ei versieren pasen) published .  Nowadays we’re pleased to declare we have found an awfullyinteresting topicto be pointed out, namely (Dit is wat niemand je vertelt over ei versieren Pasen | ei versieren pasen) Some people looking for information about(Dit is wat niemand je vertelt over ei versieren Pasen | ei versieren pasen) and of course one of these is you, is not it?

Easter Egg Decorating Ideas | Incredible Egg - egg decorating easter

Easter Egg Decorating Ideas | Incredible Egg – egg decorating easter | egg decorating easter

Image Source: incredibleegg.org

14 Cool Easter Egg Decorating Ideas - Creative Designs for ... - egg decorating easter

14 Cool Easter Egg Decorating Ideas – Creative Designs for … – egg decorating easter | egg decorating easter

Image Source: hearstapps.com

Tie Dye Easter Eggs - egg decorating easter

Tie Dye Easter Eggs – egg decorating easter | egg decorating easter

Image Source: onelittleproject.com

14 Different ways to decorate Easter Eggs | Paperchase Journal - egg decorating easter

14 Different ways to decorate Easter Eggs | Paperchase Journal – egg decorating easter | egg decorating easter

Image Source: paperchaseblog.com

14 Best Easter Egg Designs - Easy DIY Ideas for Easter Egg ... - egg decorating easter

14 Best Easter Egg Designs – Easy DIY Ideas for Easter Egg … – egg decorating easter | egg decorating easter

Image Source: hearstapps.com

Adult Easter Egg Decorating Ideas | Williams-Sonoma Taste - egg decorating easter

Adult Easter Egg Decorating Ideas | Williams-Sonoma Taste – egg decorating easter | egg decorating easter

Image Source: williams-sonoma.com

How to Dye Easter Eggs, Plus Easy Decorating Ideas | Allrecipes - egg decorating easter

How to Dye Easter Eggs, Plus Easy Decorating Ideas | Allrecipes – egg decorating easter | egg decorating easter

Image Source: amazonaws.com

14 of the Most Creative Ways to Dye Easter Eggs - egg decorating easter

14 of the Most Creative Ways to Dye Easter Eggs – egg decorating easter | egg decorating easter

Image Source: onecms.io

More Fruit Decoratie