De vijf stappen die nodig zijn om kerstversieringen in actie te brengen | diy kerstversiering

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Nu de Sint alweer bijna ons land verlaat is het tijd om ons druk te maken over zwarte of witte… ballen! De kerstversiering kan weer van zolder gehaald worden.

14+ of the BEST DIY Christmas Decorations - Kitchen Fun With ... - christmas diy decorations

14+ of the BEST DIY Christmas Decorations – Kitchen Fun With … – christmas diy decorations | christmas diy decorations

Image Source: kitchenfunwithmy3sons.com

De echte interieurjunk rent natuurlijk liever naar de woonwinkels en het tuincentrum om de nieuwste trends in te slaan. Maar wat zijn de decembertrends voor 2017 eigenlijk? Metro zocht het voor je uit.

Interieurstylist en woonblogger Denise Jansen hielp ons vorig jaar al uit de brand toen het ging om kerstversiering. Ook dit jaar wierp ze een blik op de trends voor in – en buiten – je huis in de decembermaand. „Of er veel nieuwe trends zijn op het gebied van kerstversiering? Nou en of!” zegt ze enthousiast als we haar aan de lijn hebben.

„Ook dit jaar is er voor ieder wat wils. Zo zie je in 2017 heel erg de grafische trend terug. Denk aan bijvoorbeeld sterren of kerstbomen die enkel gemaakt zijn van (zwart) ijzer en staal.”

„Dit is een trend die je al een tijdje ziet, maar die absoluut nog niet overgewaaid is. Het is heel stoer en grafisch om dit in je huis te hebben en vaak komen dit soort elementen in je hele inrichting terug.”

14+ of the BEST DIY Christmas Decorations - Kitchen Fun With ... - christmas diy decorations

14+ of the BEST DIY Christmas Decorations – Kitchen Fun With … – christmas diy decorations | christmas diy decorations

Image Source: kitchenfunwithmy3sons.com

Vorig jaar hadden we al de botanische trend. Die hebben we dit jaar ook, maar dan nog extremer volgens Jansen. „We gebruiken nu nog meer natuurlijke producten dan vorig jaar. Houten ornamenten, houten kerststerren en een kerstboom volledig van hout.”

READ  Ik zal u de waarheid vertellen over locatie Appartement Porto Vecchio à L Année in de komende 13 seconden | locatie appartement porto vecchio à l année

„Wat ook leuk is: je kunt in je kerstboom ook takken toevoegen van andere boom en/of plantsoorten, zoals eucalyptustakken. Die steek je dan in je kerstboom waardoor je één grote, groene natuurboom krijgt.”

Eigenlijk ben je een soort van aan het bloemschikken met je eigen boom! Combineer dit bijvoorbeeld met papieren frutsels voor in je kerstboom en je hebt heerlijke kerstversiering.”

Wie een beetje de interieurtrends in de gaten houdt kan er bijna niet omheen: de velvet-trend. „Die ga je dit jaar ook in de kerstversiering terugzien”, zegt Jansen. „Cadeautjes ingepakt in velours, kerstballen bekleed met velours…”

14 Christmas DIY Decor Ideas | DIY | Christmas decorations ... - christmas diy decorations

14 Christmas DIY Decor Ideas | DIY | Christmas decorations … – christmas diy decorations | christmas diy decorations

Image Source: pinimg.com

„Persoonlijk vind ik het mooi om bij deze trend blauw en goud te combineren. Je kunt de hele velvet-trend natuurlijk ook doorvoeren in bijvoorbeeld je kussentjes. Het leuke aan velours is dat het luxe en warmte uitstraalt, waardoor je weinig nodig hebt om toch een luxe kerstgevoel te creëren.”

„Ook metallic zien we deze kerst veel terug volgens Jansen, als is de koper en roségouden trend nu wel een beetje op zijn retour. „We gaan dit jaar echt voor goud en dan vooral dat verweerde goud, ‘messing’.”

„Je ziet dat terug in de boom zelf, maar ook in bijvoorbeeld gouden kandelaars, pakjes en de gouden sterren die aan het plafond hangen.”

„Ook leuk: de letters die je vroeger altijd aan de muur had hangen met ‘Happy Birthday’ kun je nu in een aantal zaakjes ook in het goud kopen met ‘Merry Christmas’. Helemaal in lijn met deze trend.”

14 Best DIY Christmas Decorations (Ideas and Designs) for 14 - christmas diy decorations

14 Best DIY Christmas Decorations (Ideas and Designs) for 14 – christmas diy decorations | christmas diy decorations

Image Source: homebnc.com

READ  Hoe Appartement Huren Scheveningen uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen | appartement huren scheveningen

Natuurlijk is ook dit jaar de trend van de traditionele kerst een ding, maar volgens Jansen spelen we steeds meer met funky elementen. „Je hebt bijvoorbeeld onwijs gekke kerstballen die overal te koop zijn. Originele dingen zoals hamburgers, popcorn, hondjes, handtassen, lippenstiften…”

„Ik heb zelfs een sperzieboon gezien als kerstbal! Veel mensen combineren deze trend met de traditionele kerstballen. Lekker gek, in een traditioneel jasje dus.”

Ten slotte signaleert Jansen ook dat er om de huizen heen steeds meer gebeurt. „Dit jaar gaat men echt over de top. Niet alleen een kerstboom in huis, maar ook kerstversiering die wordt doorgetrokken in je hele huis is een trend.”

„Zo zie je steeds vaker een groepje kerstbomen in een hoekje van de woning in plaats van één. Of een slaapkamer die ook volledig in kerststijl versierd is.
Wat trouwens een leuke tip is: print een kerstboom op een canvas of linnen doek en plak daar lichtjes achter. Hang deze vervolgens aan je muur en je hele huis is compleet in kerststemming zonder al te veel moeite. Ideaal als je een klein huis hebt. Of doe wat kersttakken in een vaas met lichtjes erbij als je weinig ruimte hebt voor een boom.”

DIY Christmas Decorations - christmas diy decorations

DIY Christmas Decorations – christmas diy decorations | christmas diy decorations

Image Source: lowes.com

Het allerbelangrijkste volgens Jansen? „Vooral je eigen stijl kiezen en je favoriete trend daarin verwerken. Dan heb je al snel een heerlijk eigen, kerstige inrichting.”

De vijf stappen die nodig zijn om kerstversieringen in actie te brengen | diy kerstversiering – christmas diy decorations
| Pleasant to help the weblog, with this time I’ll demonstrate in relation to keyword. And after this, this can be the first photograph:

14 Absolutely Adorable DIY Christmas Decorations - Organics - christmas diy decorations

14 Absolutely Adorable DIY Christmas Decorations – Organics – christmas diy decorations | christmas diy decorations

Image Source: organics.org

READ  Tien Solide Bewijzen Bijwonen Bougeoir Origineel Is Goed Voor Je Carrièreontwikkeling Origineel Bougeoir

What about graphic over? is in which remarkable???. if you believe and so, I’l t explain to you a few impression again below:

So, if you desire to secure all these great images related to (De vijf stappen die nodig zijn om kerstversieringen in actie te brengen | diy kerstversiering), press save icon to store the shots for your personal computer. They are all set for down load, if you’d rather and wish to grab it, simply click save logo on the article, and it will be instantly saved in your laptop.} At last if you wish to grab new and recent photo related to (De vijf stappen die nodig zijn om kerstversieringen in actie te brengen | diy kerstversiering), please follow us on google plus or bookmark this website, we try our best to provide regular up-date with all new and fresh images. Hope you like staying right here. For most up-dates and latest news about (De vijf stappen die nodig zijn om kerstversieringen in actie te brengen | diy kerstversiering) pics, please kindly follow us on twitter, path, Instagram and google plus, or you mark this page on bookmark section, We attempt to provide you with update periodically with fresh and new photos, enjoy your surfing, and find the perfect for you.

Thanks for visiting our site, contentabove (De vijf stappen die nodig zijn om kerstversieringen in actie te brengen | diy kerstversiering) published .  Nowadays we are delighted to declare that we have found an incrediblyinteresting contentto be discussed, that is (De vijf stappen die nodig zijn om kerstversieringen in actie te brengen | diy kerstversiering) Some people attempting to find information about(De vijf stappen die nodig zijn om kerstversieringen in actie te brengen | diy kerstversiering) and of course one of these is you, is not it?

Cardboard Christmas Decorations - Bren Did - christmas diy decorations

Cardboard Christmas Decorations – Bren Did – christmas diy decorations | christmas diy decorations

Image Source: brendid.com

14 Easy DIY Christmas Decorations - Homemade Ideas for ... - christmas diy decorations

14 Easy DIY Christmas Decorations – Homemade Ideas for … – christmas diy decorations | christmas diy decorations

Image Source: hearstapps.com

14 DIY Natural Christmas Decorations - christmas diy decorations

14 DIY Natural Christmas Decorations – christmas diy decorations | christmas diy decorations

Image Source: diytotry.com

14+ of the BEST DIY Christmas Decorations - Kitchen Fun With ... - christmas diy decorations

14+ of the BEST DIY Christmas Decorations – Kitchen Fun With … – christmas diy decorations | christmas diy decorations

Image Source: kitchenfunwithmy3sons.com

Top 14 Simple and Affordable DIY Christmas Decorations - christmas diy decorations

Top 14 Simple and Affordable DIY Christmas Decorations – christmas diy decorations | christmas diy decorations

Image Source: woohome.com

14 Impossibly Creative DIY Outdoor Christmas Decorations ... - christmas diy decorations

14 Impossibly Creative DIY Outdoor Christmas Decorations … – christmas diy decorations | christmas diy decorations

Image Source: diyncrafts.com

14+ Easy Last-Minute DIY Christmas Decorations - For ... - christmas diy decorations

14+ Easy Last-Minute DIY Christmas Decorations – For … – christmas diy decorations | christmas diy decorations

Image Source: i0.wp.com

More Fruit Decoratie