De goedkoopste manier om uw gratis ticket te verdienen voor afmetingen Wastafel Badkamer | afmetingen wastafel badkamer

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Met de Viu-keramiekserie, het meubelprogramma XViu en de bijbehorende ligbaden, presenteren Duravit en sieger design een complete badkamerserie, die staat voor een toekomstgericht ontwerp. De postindustriële elegantie komt voort uit de combinatie van zachte, organische vormen met precieze geometrie, in een tot nu toe ongekend gedetailleerde perfectie. Spannende contrasten komen voort uit oppervlaktecombinaties van het allerbeste keramiek, glas en metaal, met matte lakken of edele houtsoorten.

Wastafel Badkamer Stinkt Classic Afmetingen Wastafel Badkamer ... - afmetingen wastafel badkamer

Wastafel Badkamer Stinkt Classic Afmetingen Wastafel Badkamer … – afmetingen wastafel badkamer | afmetingen wastafel badkamer

Image Source: rappguide.com

Het nieuwe programma omvat de wasplaats en het bad- en wc-gedeelte van de badkamer. Terugkerende designelementen en speciale details kenmerken het alomvattende interieurontwerp. Het hoogtepunt wordt gevormd door een wastafel die is gebaseerd op de door Duravit gepatenteerde c-bonded-technologie. Aan de buitenzijde, extreem precies, als rechthoek vormgegeven, van binnen organisch zacht gebogen, met een ruime inbouwwaskom en royale legruimte. De rand langs het kraanvlak loopt als een subtiele lijn naar buiten verder. Het fijne detail van de horizontale overloop in de wastafel onderstreept de horizontale vorm van de buitenzijde. Aan de binnenzijde volgt het keramische materiaal de zachtheid van het water. Verrassende details: de wit-keramische afdekking van de push-open-klep is in geopende stand evenwijdig aan de binnenzijde. Het significante profiel van de V-vormige metalen draagconstructie, in elegant matchampagne of avant-gardistisch matzwart, creëert dynamische spanning. Een glazen inlegger in vier kleuren maakt individuele combinaties mogelijk.

Bij een zich wijzigend perspectief, transformeren de driedimensionale voeten van de metalen console optisch in fijne lijnen. De perfectie is zichtbaar tot in het kleinste detail. De acryl afdekking aan de onderzijde van het bad neemt montagestructuur, kabels en verbindingsslangen uit het zicht. Technologie van bijvoorbeeld de elektronische armatuur D.1e, kan daardoor op onzichtbaar worden toegepast.

Wasbak Badkamer Afmeting Modern Wasbak Badkamer Afmeting ... - afmetingen wastafel badkamer

Wasbak Badkamer Afmeting Modern Wasbak Badkamer Afmeting … – afmetingen wastafel badkamer | afmetingen wastafel badkamer

Image Source: rappguide.com

READ  Je Moet Fauteuil Coquille Innov Sa Minstens één Keer In Je Leven Ervaren En Hier Is Waarom | Fauteuil Coquille Innov Sa

Door de volledig geglazuurde onderzijde zijn de Viu-wastafels — in vijf afmetingen —ook perfect geschikt als op zichzelf staande oplossing. Formeel volgen ze het ontwerp van de c-bonded-wastafel. De alternatieve varianten, met wastafelmeubel, inbouwwastafel of opzetwastafel en bijpassend onderbouwmeubel met uittrekframe of twee laden, hebben opvallende V-vormige aluminium zijprofielen, die ook verkrijgbaar zijn in matchampagne en matzwart. Meubelserie XViu krijgt hierdoor een bijzonder uitgesproken profiel. Opties, zoals ton-sur-ton en contrastkleuren, kunnen in verschillende materialen worden gecombineerd. Diverse hoogwaardige houtsoorten, lakken en decoratieve oppervlakken zorgen op deze manier samen voor een brede keuze in stijlwerelden, van “Silver” tot “Dark”.

Voor de hoge en halfhoge kasten zijn, als varianten, deuren beschikbaar in semi-transparant Parsolglas. Hierbij wordt gebruik gemaakt van technisch geoptimaliseerde, maar visueel onopvallende, soepel lopende schaarscharnieren, voor het openen en sluiten van de deuren.

Wasbak Badkamer Afmeting Ontzagwekkende Ikea Badkamer Lavabo Zwarte ... - afmetingen wastafel badkamer

Wasbak Badkamer Afmeting Ontzagwekkende Ikea Badkamer Lavabo Zwarte … – afmetingen wastafel badkamer | afmetingen wastafel badkamer

Image Source: rappguide.com

Ook in de spiegels en in de aan de zijkant volledig van spiegels voorziene spiegelkasten komen, door de zijprofielen, de onafhankelijke vormen van XViu terug. De modellen met sensorschakeling bieden door het dimbare licht een hoogwaardig comfort. De versie met pictogrambediening op het spiegeloppervlak, nu voor het eerst ook beschikbaar voor spiegelkasten, is voorzien van ambilight- en kleurenlicht-wisselfunctie: bij een lichtsterkte van meer dan 300 lux kan de lichtkleur traploos worden ingesteld van 2700 (warm licht) tot 6500 Kelvin (koud licht). Alle spiegels zijn ook met verwarming verkrijgbaar, bij de pictogramvariant is dit standaard.

Nog een hoogtepunt van de XViu-serie is het vrijstaande ligbad. Een solitair, die de aandacht trekt. Het significante metalen frame, in het vertrouwde V-profiel, is hier ook verkrijgbaar in matchampagne of matzwart en contrasteert op die manier met het hoogglanzende, witte acryl. Het frame draagt het vrijstaande bad (twee formaten: 160×80 cm en 180×80 cm), dat ook bij bovenaanzicht een exacte rechthoek vormt en aan de binnenzijde een ergonomische en organische vrije vorm volgt. De uiterst nauwkeurige verwerking en het perfecte uiterlijk, mede door de discreet geïntegreerde afvoer, onderstrepen het doordachte design.

Wasbak Badkamer Afmeting | Eigen Huis En Tuin - afmetingen wastafel badkamer

Wasbak Badkamer Afmeting | Eigen Huis En Tuin – afmetingen wastafel badkamer | afmetingen wastafel badkamer

Image Source: rappguide.com

READ  Vijf dingen die u moet weten over kerststaddecoraties | kerst stad decoraties

Het samenspel van geometrische basisvorm, nauwkeurigheid in bovenaanzicht en geoptimaliseerde, zachte binnenvorm, is ook terug te zien in de wc van de serie. Met metalen drukknoppen aan de zijkant kunnen zitting en deksel worden afgenomen, wat het schoonmaken sterk vereenvoudigt. De technisch veeleisende omzetting van de open spoelrand, als onderdeel van de verder verbeterde Rimless®-technologie, zorgt voor uitstekende spoelprestaties. Optioneel is voor de wc SensoWash® Slim beschikbaar. Combinatie met de Duravit elektronische spoelplaat A2, inclusief bijpassend voorwand-element, zorgt voor gebruikersvriendelijkheid op het hoogste niveau. 

Duravit AG
Duravit AG werd in 1817 opgericht in Hornberg, midden in het Zwarte Woud, en is vandaag de dag een internationaal toonaangevende producent van designbadkamers. De onderneming is wereldwijd in meer dan 130 landen aanwezig en staat voor innovaties op het gebied van origineel design, comfortverhogende techniek en de hoogste kwaliteit. In samenwerking met internationaal gerenommeerde designers als Philippe Starck, EOOS, Phoenix Design, sieger design, Kurt Merki jr., Christian Werner, Matteo Thun of Cecilie Manz ontstaan unieke badkamers, die de levenskwaliteit van de gebruiker voor lange tijd verhogen. De productportfolio van Duravit omvat sanitairkeramiek, badmeubels, douchebakken en ligbaden, wellness-systemen, douchetoiletten, armaturen en accessoires en installatiesystemen.

Solid-S Wall dubbele wastafel rechthoek mat wit B10xD10xH10cm ... - afmetingen wastafel badkamer

Solid-S Wall dubbele wastafel rechthoek mat wit B10xD10xH10cm … – afmetingen wastafel badkamer | afmetingen wastafel badkamer

Image Source: topbadkamer.nl

Meer informatie is verkrijgbaar bij:

Pers:
Evoke
Tel.: +32 (0)2 740 43 32
Mail: info@evokepr.be
 
Duravit BeLux
Tel.: +32 (02) 656 05 10
Mail: Media
www.duravit.be

Pers:
Duravit Public Relations International
Joseph Greilinger
Tel.: +49 7833 70 653
Mail: joseph.greilinger@duravit.de

Bruynzeel Palitano meubelset 10cm dubbele wastafel spiegel en led ... - afmetingen wastafel badkamer

Bruynzeel Palitano meubelset 10cm dubbele wastafel spiegel en led … – afmetingen wastafel badkamer | afmetingen wastafel badkamer

Image Source: rorix.nl

READ  Tien Badkamer Afkitten die veel te ver was gegaan | badkamer afkitten

De goedkoopste manier om uw gratis ticket te verdienen voor afmetingen Wastafel Badkamer | afmetingen wastafel badkamer – afmetingen wastafel badkamer
| Allowed in order to my personal weblog, in this time We’ll teach you regarding keyword. And today, this is actually the primary impression:

Wasbak Badkamer Afmeting Eenvoudig Wasbak Badkamer Afmeting ... - afmetingen wastafel badkamer

Wasbak Badkamer Afmeting Eenvoudig Wasbak Badkamer Afmeting … – afmetingen wastafel badkamer | afmetingen wastafel badkamer

Image Source: rappguide.com

Think about impression earlier mentioned? is actually which awesome???. if you’re more dedicated thus, I’l t show you several picture yet again underneath:

So, if you wish to secure all these magnificent photos about (De goedkoopste manier om uw gratis ticket te verdienen voor afmetingen Wastafel Badkamer | afmetingen wastafel badkamer), just click save button to save these shots in your computer. They’re ready for transfer, if you’d rather and wish to have it, click save logo on the article, and it will be immediately down loaded in your notebook computer.} At last if you want to have new and recent graphic related to (De goedkoopste manier om uw gratis ticket te verdienen voor afmetingen Wastafel Badkamer | afmetingen wastafel badkamer), please follow us on google plus or bookmark the site, we attempt our best to give you regular up-date with fresh and new pictures. Hope you like staying right here. For some upgrades and recent news about (De goedkoopste manier om uw gratis ticket te verdienen voor afmetingen Wastafel Badkamer | afmetingen wastafel badkamer) shots, please kindly follow us on twitter, path, Instagram and google plus, or you mark this page on book mark area, We attempt to give you up-date periodically with all new and fresh pictures, enjoy your browsing, and find the best for you.

Thanks for visiting our website, articleabove (De goedkoopste manier om uw gratis ticket te verdienen voor afmetingen Wastafel Badkamer | afmetingen wastafel badkamer) published .  Nowadays we’re delighted to announce that we have discovered an incrediblyinteresting topicto be reviewed, that is (De goedkoopste manier om uw gratis ticket te verdienen voor afmetingen Wastafel Badkamer | afmetingen wastafel badkamer) Some people attempting to find specifics of(De goedkoopste manier om uw gratis ticket te verdienen voor afmetingen Wastafel Badkamer | afmetingen wastafel badkamer) and of course one of them is you, is not it?

Afmetingen Wastafel – Brazilinsight - afmetingen wastafel badkamer

Afmetingen Wastafel – Brazilinsight – afmetingen wastafel badkamer | afmetingen wastafel badkamer

Image Source: tizdesign.nl

Dubbele wastafel 10 cm Sphinx 10 - afmetingen wastafel badkamer

Dubbele wastafel 10 cm Sphinx 10 – afmetingen wastafel badkamer | afmetingen wastafel badkamer

Image Source: bad-winkel.nl

Wasbak Badkamer Afmeting Mooie Wasbak Badkamer Afmeting Devolonter ... - afmetingen wastafel badkamer

Wasbak Badkamer Afmeting Mooie Wasbak Badkamer Afmeting Devolonter … – afmetingen wastafel badkamer | afmetingen wastafel badkamer

Image Source: rappguide.com

More Fruit Decoratie