cheap nfl jerseys

16 Hoge Kast Badkamer Rituals die je moet kennen in 16 | hoge kast badkamer

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Met de Viu-keramiekserie, het meubelprogramma XViu en de bijbehorende ligbaden, presenteren Duravit en sieger design een complete badkamerserie, die staat voor een toekomstgericht ontwerp. De postindustriële elegantie komt voort uit de combinatie van zachte, organische vormen met precieze geometrie, in een tot nu toe ongekend gedetailleerde perfectie. Spannende contrasten komen voort uit oppervlaktecombinaties van het allerbeste keramiek, glas en metaal, met matte lakken of edele houtsoorten.

Vintage badkamer hoge kast in landelijke stijl CELAYA - hoge kast badkamer

Vintage badkamer hoge kast in landelijke stijl CELAYA – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: lomado.nl

Het nieuwe programma omvat de wasplaats en het bad- en wc-gedeelte van de badkamer. Terugkerende designelementen en speciale details kenmerken het alomvattende interieurontwerp. Het hoogtepunt wordt gevormd door een wastafel die is gebaseerd op de door Duravit gepatenteerde c-bonded-technologie. Aan de buitenzijde, extreem precies, als rechthoek vormgegeven, van binnen organisch zacht gebogen, met een ruime inbouwwaskom en royale legruimte. De rand langs het kraanvlak loopt als een subtiele lijn naar buiten verder. Het fijne detail van de horizontale overloop in de wastafel onderstreept de horizontale vorm van de buitenzijde. Aan de binnenzijde volgt het keramische materiaal de zachtheid van het water. Verrassende details: de wit-keramische afdekking van de push-open-klep is in geopende stand evenwijdig aan de binnenzijde. Het significante profiel van de V-vormige metalen draagconstructie, in elegant matchampagne of avant-gardistisch matzwart, creëert dynamische spanning. Een glazen inlegger in vier kleuren maakt individuele combinaties mogelijk.

Bij een zich wijzigend perspectief, transformeren de driedimensionale voeten van de metalen console optisch in fijne lijnen. De perfectie is zichtbaar tot in het kleinste detail. De acryl afdekking aan de onderzijde van het bad neemt montagestructuur, kabels en verbindingsslangen uit het zicht. Technologie van bijvoorbeeld de elektronische armatuur D.1e, kan daardoor op onzichtbaar worden toegepast.

Badkamermeubel SUPERACTIE 19cm - hoge kast badkamer

Badkamermeubel SUPERACTIE 19cm – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: badkamervoordeelshop.nl

Door de volledig geglazuurde onderzijde zijn de Viu-wastafels — in vijf afmetingen —ook perfect geschikt als op zichzelf staande oplossing. Formeel volgen ze het ontwerp van de c-bonded-wastafel. De alternatieve varianten, met wastafelmeubel, inbouwwastafel of opzetwastafel en bijpassend onderbouwmeubel met uittrekframe of twee laden, hebben opvallende V-vormige aluminium zijprofielen, die ook verkrijgbaar zijn in matchampagne en matzwart. Meubelserie XViu krijgt hierdoor een bijzonder uitgesproken profiel. Opties, zoals ton-sur-ton en contrastkleuren, kunnen in verschillende materialen worden gecombineerd. Diverse hoogwaardige houtsoorten, lakken en decoratieve oppervlakken zorgen op deze manier samen voor een brede keuze in stijlwerelden, van “Silver” tot “Dark”.

READ  15 Zone Badkamer Rituals die je moet kennen in 15 | zone badkamer

Voor de hoge en halfhoge kasten zijn, als varianten, deuren beschikbaar in semi-transparant Parsolglas. Hierbij wordt gebruik gemaakt van technisch geoptimaliseerde, maar visueel onopvallende, soepel lopende schaarscharnieren, voor het openen en sluiten van de deuren.

Hoge kast Tarragona - hoge kast badkamer

Hoge kast Tarragona – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: poco-superhomemarket.nl

Ook in de spiegels en in de aan de zijkant volledig van spiegels voorziene spiegelkasten komen, door de zijprofielen, de onafhankelijke vormen van XViu terug. De modellen met sensorschakeling bieden door het dimbare licht een hoogwaardig comfort. De versie met pictogrambediening op het spiegeloppervlak, nu voor het eerst ook beschikbaar voor spiegelkasten, is voorzien van ambilight- en kleurenlicht-wisselfunctie: bij een lichtsterkte van meer dan 300 lux kan de lichtkleur traploos worden ingesteld van 2700 (warm licht) tot 6500 Kelvin (koud licht). Alle spiegels zijn ook met verwarming verkrijgbaar, bij de pictogramvariant is dit standaard.

Nog een hoogtepunt van de XViu-serie is het vrijstaande ligbad. Een solitair, die de aandacht trekt. Het significante metalen frame, in het vertrouwde V-profiel, is hier ook verkrijgbaar in matchampagne of matzwart en contrasteert op die manier met het hoogglanzende, witte acryl. Het frame draagt het vrijstaande bad (twee formaten: 160×80 cm en 180×80 cm), dat ook bij bovenaanzicht een exacte rechthoek vormt en aan de binnenzijde een ergonomische en organische vrije vorm volgt. De uiterst nauwkeurige verwerking en het perfecte uiterlijk, mede door de discreet geïntegreerde afvoer, onderstrepen het doordachte design.

Hoge kasten - IKEA - hoge kast badkamer

Hoge kasten – IKEA – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: ikea.com

READ  Het bijwonen van een bidet kan een ramp zijn als u deze zeven regels vergeet toilet bidet

Het samenspel van geometrische basisvorm, nauwkeurigheid in bovenaanzicht en geoptimaliseerde, zachte binnenvorm, is ook terug te zien in de wc van de serie. Met metalen drukknoppen aan de zijkant kunnen zitting en deksel worden afgenomen, wat het schoonmaken sterk vereenvoudigt. De technisch veeleisende omzetting van de open spoelrand, als onderdeel van de verder verbeterde Rimless®-technologie, zorgt voor uitstekende spoelprestaties. Optioneel is voor de wc SensoWash® Slim beschikbaar. Combinatie met de Duravit elektronische spoelplaat A2, inclusief bijpassend voorwand-element, zorgt voor gebruikersvriendelijkheid op het hoogste niveau. 

Duravit AG
Duravit AG werd in 1817 opgericht in Hornberg, midden in het Zwarte Woud, en is vandaag de dag een internationaal toonaangevende producent van designbadkamers. De onderneming is wereldwijd in meer dan 130 landen aanwezig en staat voor innovaties op het gebied van origineel design, comfortverhogende techniek en de hoogste kwaliteit. In samenwerking met internationaal gerenommeerde designers als Philippe Starck, EOOS, Phoenix Design, sieger design, Kurt Merki jr., Christian Werner, Matteo Thun of Cecilie Manz ontstaan unieke badkamers, die de levenskwaliteit van de gebruiker voor lange tijd verhogen. De productportfolio van Duravit omvat sanitairkeramiek, badmeubels, douchebakken en ligbaden, wellness-systemen, douchetoiletten, armaturen en accessoires en installatiesystemen.

Badkamer Hoge kast TOSKANA-19 in wit hoogglans B / H / D ca. 19/19 / 19cm - hoge kast badkamer

Badkamer Hoge kast TOSKANA-19 in wit hoogglans B / H / D ca. 19/19 / 19cm – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: lomado.nl

Meer informatie is verkrijgbaar bij:

Pers:
Evoke
Tel.: +32 (0)2 740 43 32
Mail: info@evokepr.be
 
Duravit BeLux
Tel.: +32 (02) 656 05 10
Mail: Media
www.duravit.be

Pers:
Duravit Public Relations International
Joseph Greilinger
Tel.: +49 7833 70 653
Mail: joseph.greilinger@duravit.de

Aqua Royal Hoge Kast Massief Geolied Eiken 19Cm | Badmeubelsets - hoge kast badkamer

Aqua Royal Hoge Kast Massief Geolied Eiken 19Cm | Badmeubelsets – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: webshopapp.com

READ  9 geweldige lessen die u kunt leren van Design Boekenkast Outlet | design boekenkast outlet

16 Hoge Kast Badkamer Rituals die je moet kennen in 16 | hoge kast badkamer – hoge kast badkamer
| Allowed for you to our blog, with this period I’m going to explain to you in relation to keyword. Now, this can be a primary graphic:

relaxdays spiegelkast badkamer - muurkast - bamboe kast met spiegel - hoge badkamerkast - hoge kast badkamer

relaxdays spiegelkast badkamer – muurkast – bamboe kast met spiegel – hoge badkamerkast – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: s-bol.com

Why don’t you consider picture over? is usually of which awesome???. if you feel and so, I’l d demonstrate a few photograph again under:

So, if you’d like to receive these awesome images about (16 Hoge Kast Badkamer Rituals die je moet kennen in 16 | hoge kast badkamer), press save button to download these graphics to your computer. There’re prepared for down load, if you’d prefer and want to obtain it, click save logo in the web page, and it’ll be directly downloaded to your laptop computer.} Lastly if you need to obtain unique and the latest graphic related with (16 Hoge Kast Badkamer Rituals die je moet kennen in 16 | hoge kast badkamer), please follow us on google plus or save the site, we try our best to provide regular up-date with all new and fresh photos. We do hope you love staying right here. For some upgrades and recent news about (16 Hoge Kast Badkamer Rituals die je moet kennen in 16 | hoge kast badkamer) images, please kindly follow us on twitter, path, Instagram and google plus, or you mark this page on bookmark area, We attempt to offer you up grade regularly with fresh and new images, love your browsing, and find the best for you.

Here you are at our site, contentabove (16 Hoge Kast Badkamer Rituals die je moet kennen in 16 | hoge kast badkamer) published .  Nowadays we are delighted to declare that we have discovered an incrediblyinteresting contentto be discussed, that is (16 Hoge Kast Badkamer Rituals die je moet kennen in 16 | hoge kast badkamer) Many people searching for details about(16 Hoge Kast Badkamer Rituals die je moet kennen in 16 | hoge kast badkamer) and definitely one of these is you, is not it?

IKEA GODMORGON Hoge kast #IKEAcatalogus | Huis - Badkamer, Badkamer ... - hoge kast badkamer

IKEA GODMORGON Hoge kast #IKEAcatalogus | Huis – Badkamer, Badkamer … – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: pinimg.com

Hoge kast voor in de badkamer - Badkamermeubel - Donkergrijs - hoge kast badkamer

Hoge kast voor in de badkamer – Badkamermeubel – Donkergrijs – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: s-bol.com

Hoge kast Como - hoge kast badkamer

Hoge kast Como – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: poco-superhomemarket.nl

Badkamer Midi-kast Hoge kast in eiken licht ABUJA-19 met glazen inleg, B/H/D: 19/19/19cm - hoge kast badkamer

Badkamer Midi-kast Hoge kast in eiken licht ABUJA-19 met glazen inleg, B/H/D: 19/19/19cm – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: lomado.nl

INK Half hoge kast 19 deur greeploos alu keerlijst - hoge kast badkamer

INK Half hoge kast 19 deur greeploos alu keerlijst – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: badkamerfactory.nl

GODMORGON hoge kast, wit gelazuurd eikeneffect wit gelazuurd eiken ... - hoge kast badkamer

GODMORGON hoge kast, wit gelazuurd eikeneffect wit gelazuurd eiken … – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: pinimg.com

Kolomkast | Megadump Dalen - hoge kast badkamer

Kolomkast | Megadump Dalen – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: webshopapp.com

Marlin 19 Motion Hogekast 19,19 x 19 cm Kastanje Grafiet - hoge kast badkamer

Marlin 19 Motion Hogekast 19,19 x 19 cm Kastanje Grafiet – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: badkamer.nl

Bewonen Luuk hoge kast 19x19x19cm - hoogglans wit - hoge kast badkamer

Bewonen Luuk hoge kast 19x19x19cm – hoogglans wit – hoge kast badkamer | hoge kast badkamer

Image Source: projectxxl.nl

More Fruit Decoratie