12 stereotypen over kerstdecoraties gepersonaliseerd die niet altijd waar zijn | gepersonaliseerde kerstdecoraties

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

In de koude winterperiode is er niets gezelliger dan rondkuieren op een kerstmarkt. Zoals elk jaar zullen Londen en Parijs opnieuw overrompeld worden door duizenden bezoekers – en dat is zeker terecht, want de kersthappenings zijn er magisch – maar er zijn zoveel andere steden in Europa die ook fantastische kerstige activiteiten organiseren. Met stip op één? De kerstmarkten! Daarom hebben wij de leukste en origineelste kerstmarkten voor je opgezocht waar je niet al te lang voor hoeft te reizen.

Personalised Christmas Tree Decoration - christmas decorations personalised

Personalised Christmas Tree Decoration – christmas decorations personalised | christmas decorations personalised

Image Source: notonthehighstreet.com

Vanaf december is het opnieuw tijd voor de gezelligheid van kerstmarkten. Dankzij B-Europe geraak je vlot en zonder files op je favoriete, feeërieke kerstbestemming. De volgende steden zijn eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en de ideale bestemming voor een winterse citytrip.

De Duitse stad Düsseldorf is het hele jaar door de ideale locatie voor een citytrip, want het is een walhalla voor shop-a-holics en ook kunst- en cultuurliefhebbers komen er erg aan hun trekken. De Düsseldorf Weihnachtsmarkt begint al vanaf 23 november. Je kan er op maar liefst zeven plaatsen in de oude binnenstad terecht om de heerlijke kerstsfeer op te snuiven. In de stad kan je op ontdekkingstocht tussen de feeërieke sprookjeswerelden en er is ook een prachtig verlicht reuzenrad.

Pers

Ook de Franse stad Reims heeft een gezellige kerstmarkt. De stad is niet zo ver weg, dus het is de ideale locatie voor een leuke daguitstap of een korte weekendtrip. Op Marché de Noël van Reims staat gezelligheid centraal. Rond de beroemde kathedraal vind je een volledig verlicht kerstdorp met meer dan 150 chalets waar je kerstattributen en versnaperingen kan kopen. De kerstmarkt van Reims is volledig op maat van het gezin. Er is onder andere een leuke ijspiste en een levende kerstkribbe.

Personalised Christmas Tree Decorations - christmas decorations personalised

Personalised Christmas Tree Decorations – christmas decorations personalised | christmas decorations personalised

Image Source: notonthehighstreet.com

READ  De grootste bijdrage van Appartement Huren Istanbul aan de mensheid appartement huren istanbul

pers

Van 24 november tot 24 december kan je in Straatsburg de magie van de Marché de Noel de Strasbourg beleven. De gezellige binnenstad van Straatsburg is tijdens de winterperiode nog indrukwekkender. Het is enorm gezellig om langs de vele kerststallen te slenteren en je kan er ook veel lokale producten van de Alsace proeven en kopen. De majestueuze kerstboom op Place Kléber is de kers op de taart van het kerstevenement en slaagt er elk jaar opnieuw in om jong en oud helemaal te betoveren.

Pers

Mr & Mrs Christmas - Personalised Christmas Ornament - christmas decorations personalised

Mr & Mrs Christmas – Personalised Christmas Ornament – christmas decorations personalised | christmas decorations personalised

Image Source: amatterofstyle.eu

De Provençaalse kerstsfeer kan je opsnuiven op de kerstmarkt van Avignon (of dichter bij huis, voor wie wil, op de kerstmarkt van Leuven). Vanaf 5 december begint de kerstmarkt van Avignon op het plein en in de straten rond het Palais des Papes en de Pont Saint-Bénezet. Je zal je zeker niet vervelen op dit gezellige kerstevenement. Je kan er kennismaken met de regionale kersttradities via de schitterende parades, concerten en de mooie kerstkribbe met maar liefst 600 figuren. Voor de kinderen is er ook een kinderdorp met klimmuren, een woud van kerstbomen op de Place des Carmes en er zijn ook verschillende grime-ateliers.

READ  12 onverwachte manieren waarop hout in badkamer je leven kan verbeteren | hout in badkamer

Pers

Tussen 15 en 24 december kan je in Den Haag terecht voor de Royal Christmas Fair, een van de grootste en leukste kerstevenementen in Nederland. De gezellige kerstmarkt is volledig ingericht met twinkelende lichtjes en omvat meer dan 100 kraampjes in het decor van de prachtige historische binnenstad. Bij de verschillende kraampjes kan je genieten van lekker eten of een goed aperitief en er zijn ook verschillende gratis concerten.

Shutterstock

Personalised Christmas Baubles 14 From Bundles Of Joy - christmas decorations personalised

Personalised Christmas Baubles 14 From Bundles Of Joy – christmas decorations personalised | christmas decorations personalised

Image Source: bundlesofjoy-shopping.co.uk

De bekendste kerstmarkt van Frankrijk is Parijs en daarom vergeten we wel eens dat er nog veel andere leuke kerstmarkten zijn in het land. In de stad Lille, bijvoorbeeld, vier je Kerstmis echt in stijl. Hier ontvlucht je de grote massa en kan je je laten betoveren door Place Rihour en de magische kerstsfeer die er heerst.

Shutterstock

Ook in het Duitse Aken kan je volop van de gezellige kerstsfeer genieten. Dit is wellicht een van de populairste kerstbestemmingen van Belgen en Nederlanders. Elk jaar wordt de sfeervol versierde markt georganiseerd rondom het stadhuis en de Dom. Er heerst een gezellige, zelfs bijna familiale sfeer en je kan er allerlei traditionele, Duitse gerechten proeven zoals de aardappelpannenkoek en de beroemde Aachener Printen.

Personalised Kids Christmas Tree Ornaments Decorations Christmas Stuff - christmas decorations personalised

Personalised Kids Christmas Tree Ornaments Decorations Christmas Stuff – christmas decorations personalised | christmas decorations personalised

Image Source: spatz.com.au

Schutterstock

Meer informatie over de ritten naar je favoriete kerstbestemmingen vind je op B-Europe.

12 stereotypen over kerstdecoraties gepersonaliseerd die niet altijd waar zijn | gepersonaliseerde kerstdecoraties – christmas decorations personalised
| Allowed for you to my website, with this occasion I am going to teach you about keyword. And today, this can be the primary image:

Personalised Photo Christmas Tree Decorations - christmas decorations personalised

Personalised Photo Christmas Tree Decorations – christmas decorations personalised | christmas decorations personalised

Image Source: contrado.com

READ  Je Zult Deze Bizarre Waarheid Van Castorama Cabine De Douche Nooit Geloven Castorama Cabine De Douche

Why don’t you consider photograph preceding? will be that incredible???. if you feel and so, I’l d provide you with some impression once more under:

So, if you like to secure these great photos regarding (12 stereotypen over kerstdecoraties gepersonaliseerd die niet altijd waar zijn | gepersonaliseerde kerstdecoraties), simply click save button to save these photos for your personal pc. These are available for obtain, if you like and want to have it, simply click save badge on the page, and it’ll be directly down loaded to your desktop computer.} At last in order to gain new and recent image related with (12 stereotypen over kerstdecoraties gepersonaliseerd die niet altijd waar zijn | gepersonaliseerde kerstdecoraties), please follow us on google plus or bookmark the site, we try our best to present you regular up-date with fresh and new photos. We do hope you love keeping right here. For many up-dates and latest news about (12 stereotypen over kerstdecoraties gepersonaliseerd die niet altijd waar zijn | gepersonaliseerde kerstdecoraties) graphics, please kindly follow us on tweets, path, Instagram and google plus, or you mark this page on bookmark section, We try to offer you update regularly with all new and fresh pics, enjoy your exploring, and find the perfect for you.

Thanks for visiting our site, articleabove (12 stereotypen over kerstdecoraties gepersonaliseerd die niet altijd waar zijn | gepersonaliseerde kerstdecoraties) published .  Today we’re excited to announce we have discovered a veryinteresting contentto be pointed out, namely (12 stereotypen over kerstdecoraties gepersonaliseerd die niet altijd waar zijn | gepersonaliseerde kerstdecoraties) Many individuals looking for details about(12 stereotypen over kerstdecoraties gepersonaliseerd die niet altijd waar zijn | gepersonaliseerde kerstdecoraties) and certainly one of these is you, is not it?

Christmas Family Personalised Decoration - christmas decorations personalised

Christmas Family Personalised Decoration – christmas decorations personalised | christmas decorations personalised

Image Source: notonthehighstreet.com

Christmas Bauble Personalised - christmas decorations personalised

Christmas Bauble Personalised – christmas decorations personalised | christmas decorations personalised

Image Source: designmemygift.co.uk

Personalised Christmas Decoration - Star - christmas decorations personalised

Personalised Christmas Decoration – Star – christmas decorations personalised | christmas decorations personalised

Image Source: thefabgiftboutique.com

Personalised Christmas Baubles 14 From Bundles Of Joy - christmas decorations personalised

Personalised Christmas Baubles 14 From Bundles Of Joy – christmas decorations personalised | christmas decorations personalised

Image Source: bundlesofjoy-shopping.co.uk

Personalised Family Christmas Tree Standing Decoration - christmas decorations personalised

Personalised Family Christmas Tree Standing Decoration – christmas decorations personalised | christmas decorations personalised

Image Source: lisaangel.co.uk

Personalised Pet Christmas Decoration - christmas decorations personalised

Personalised Pet Christmas Decoration – christmas decorations personalised | christmas decorations personalised

Image Source: notonthehighstreet.com

More Fruit Decoratie