cheap nfl jerseys

1 redenen waarom je verliefd moet worden op Dekbed Wol Ikea | dekbed wol ikea

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

 

Post krijgen, wie vindt dat nu niet leuk? En in de decembermaand zijn dat natuurlijk kerstkaarten. Traditiegetrouw worden ze aan een touwtje in de huiskamer gehangen, zodat u er nog vaak naar kunt kijken. De kaarten die ú verstuurd krijgen vast en zeker extra aandacht van de ontvanger. U heeft ze immers zelf gemaakt, met een beetje hulp van Juf Jannie.

 

De decembermaand is vaak een hectische tijd, waarbij het soms moeilijk is een momentje voor jezelf te vinden. Toch is ontspanning ook in deze drukke maand belangrijk. Daarom speciaal voor u zeven kerstkleurplaten waarmee u even een rustmomentje pakt en tegelijkertijd creatief bezig bent.

3. Origami kerstboompjes vouwen

Lekker een beetje met de handen bezig zijn, het hoofd leegmaken én het huis in kerstsfeer brengen? Juf Jannie helpt erbij met deze tutorial. In deze video leert ze u hoe u zelf twee verschillende origami kerstboompjes vouwt en versiert. Het vergt even geduld, maar het resultaat mag er zijn!

READ  9 Nadelen van Te Koop Appartement Antwerpen Centrum en hoe u het kunt omzeilen te koop appartement antwerpen centrum

Deze winterse mutsjes geven iedere kerstboom een eigen look. En ze zijn makkelijker te maken dan u denkt! U hoeft er niet voor te kunnen breien of haken; wol – eventueel in verschillende kleuren – en een rol karton (bijvoorbeeld de binnenkant van een rol cadeaupapier) is genoeg.

 

Een mooi versierde kersttafel is niet compleet zonder tafeldecoratie. Maar deze mag niet te fors zijn, want u wilt wel gewoon een gesprek kunnen voeren met uw tafelgenoten. Wat te denken van deze frisgroene ornamenten. U kunt ze al een paar dagen van tevoren maken.

Wat heeft u nodig? Glazen bakjes (deze komen van de Ikea, u kunt ook Mason Jars nemen of omgespoelde weckpotten; als het maar helder glas is). Bedek de bodem met een laag  cranberries en vul het glas dan ongeveer driekwart met water. Doe hier een mengeling aan versgeknipt groen in. Denk aan dennetakken, confeer, hulst: alles wat u in uw eigen omgeving kunt vinden. Wissel af met waxinelichtjes. Check de originele instructies bij Media hier vindt u ook nog andere decoratie-ideeën.

READ  Wat u moet dragen voor Home Decor Diy Ideas | home decor diy ideeën

Natuurlijk eten jullie met kerst aan een mooi gedekte tafel. Daar horen stoffen servetten natuurlijk bij. Vouw ze extra kunstig in de vorm van een kerstboom. In het voorbeeld hieronder in natuurlijk groen, maar ook in het rood of een andere kleur staan ze erg feestelijk.

Wat heeft u nodig naast het servet? Een draadje, stukje hout voor de stam en een sterretje als piek. Check de instructies hier. Liever een voorbeeldvideo? Kijk dan hier.

Wel zo gezellig als aan de kerstdis niet iedereen bij het eigen gezin zit, maar er ook onderling gemixt wordt. Dan helpt een tafelschikking. Onderstaande ‘naamkaartjes’ maken iedere tafel tot een echte kersttafel.

Zorg voor twee gelijke stokjes en schrijf vast de naamkaartjes. Versier deze eventueel ook. Lijm ze aan elkaar aan de onderkant, met een takje dennegroen ertussen. Voeg eventueel voor de kleur nog een takje hulst toe. Schuif het naamkaartje er aan de bovenkant in en plaats op de borden (bron: 586 Events Group)

READ  Zeven Dingen Die U Moet Weten Over Fauteuil Enfant En Rotin Vandaag | Fauteuil Enfant En Rotin

1 redenen waarom je verliefd moet worden op Dekbed Wol Ikea | dekbed wol ikea – dekbed wol ikea
| Delightful for you to our website, with this time period I will teach you with regards to keyword. Now, this is actually the primary impression:

Silvertopp Dekbed Aanbieding bij IKEA - dekbed wol ikea

Silvertopp Dekbed Aanbieding bij IKEA – dekbed wol ikea | dekbed wol ikea

Image Source: aanbiedingenfolders.nl

More Fruit Decoratie